Deputat PAS, despre învinuirile vociferate de Cavcaliuc ce ar indica spre Nata Albot: A fost atacată în mod josnic. Urmează să vină cu reacție

Deputat PAS, despre învinuirile vociferate de Cavcaliuc ce ar indica spre Nata Albot: A fost atacată în mod josnic. Urmează să vină cu reacție

„A fost atacată în modul cel mai josnic”. Așa a reacționat deputatul PAS Virgil Pâslariuc la învinuirile lansate de liderul PACE Gheorghe Cavcaliuc despre pretinse droguri găsite acum patru ani la un actual candidat pentru funcția de deputat, indicii ce ar arăta spre Nata Albot. Pâslariuc susține că în scurt timp colega sa ar urma să iasă cu o reacție publică. Declarațiile au fost făcute la emisiunea Cutia Neagră la TV8. 

Deputatul PAS Virgil Pâslariuc a spus la emisiunea televizată că echipa din care face parte ține legătura cu Nata Albot și a discutat pe marginea subiectului inițiat de Gheorghe Cavcaliuc.

„Trebuie să iasă cu o reacție și să-și spună punctul de vedere. Considerăm corect să așteptăm ce va spune. Acum avem doar atacurile mârșave ale lui Plahotniuc pentru că nu se mai ascund, ci atacă în tandem”, afirmă deputatul PAS.

Publicitate

Deputatul a mai spus că nu cunoaște dacă Nata Albot va decide să să retragă de pe listele PAS pentru alegerile parlamentare. 

„Noi înțelegem situația, pentru că a fost atacată în modul cel mai josnic și cu toată această mașinăriei mediatică e evident că ei nu se vor opri. Dar ce e important să înțeleagă cetățenii că, noi suntem conștienți că această luptă va fi dificilă, și totuși, aceste atacuri nu ne vor opri să facem schimbările ce ni le-am propus”, a punctat deputatul.

AGORA amintește că președintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc, susține că un candidat de pe lista unui partid aflat în cursa electorală a fi fost prins cu droguri pe Aerorportul Chișinău.

Întâmplarea ar fi avut loc acum câțiva ani. Politicianul, însă, care anterior a fost șef la IGP, a făcut aceste declarații abia acum, în plină perioadă electorală, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Cavcaliuc a refuzat să facă public numele persoanei, dar a cerut ca în 72 de ore candidatul vizat să recunoască fapta și să se retragă din cursă.

La scurt timp după declarațiile lui Cavcaliuc, pe un canal de Telegram a apărut un document din care reiese că ar fi vorba de candidata PAS, jurnalista Nata Albot. Deocamdată nici Nata Albot, nici formațiunea pe a cărei listă electorală a fost inclusă, nu au comentat subiectul.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal