Cunoaște-ți mentorul! Cine sunt managerii Philip Morris Moldova care te vor ghida în timpul stagiului INKOMPASS 2021

Cunoaște-ți mentorul! Cine sunt managerii Philip Morris Moldova care te vor ghida în timpul stagiului INKOMPASS 2021

Philip Morris Moldova a dat startul înscrierilor la programul de internship INKOMPASS 2021, care le va oferi tinerilor posibilitatea de a descoperi lumea profesională și de a înțelege cum funcționează o companie de talie mondială. Fiecare stagiar va avea un mentor care îl va ghida în cadrul proiectelor în care va fi implicat. Astăzi, îi cunoaștem pe managerii care îți vor fi alături, oferindu-ți sfaturi și un feedback constant. 

Un mediu prietenos și inovator

Ion Botnaru s-a alăturat echipei Philip Morris Moldova acum un an. „Am venit în companie exact când s-au introdus restricțiile provocate de situația pandemică. Astfel, am făcut cunoștință cu echipa prin intermediul întâlnirilor virtuale, acest lucru însă nu a fost un impediment pentru a construi relații super prietenoase cu colegii și să începem lucru eficient asupra proiectelor”, povestește Ion.

Publicitate

Astăzi, Ion Botnaru conduce cel mai „tânăr” departament din cadrul companiei, Consumer Experience, de altfel, o direcție nouă pentru piața muncii din Moldova.

„Consumer Experience, în linii generale, reprezintă analiza interacțiunii dintre consumatori și punctele de contact ale brandului, pentru a depista cum putem îmbunătăți calitatea deservirii și scorurile NPS + CES. La modul practic, este identificarea și schimbarea factorilor care afectează conversia, cumpărăturile repetate și respectiv LTV + MROI. Dacă nu știi definițiile pentru aceste noțiuni sau dacă le știi, dar vrei să vezi cum ele se aplică în practică, ai o ocazie unică în cadrul programului INKOPMPASS”, menționează Ion.

...

În cadrul departamentului Consumer Experience, stagiarii vor avea posibilitatea să lucreze cu analize de piață și a consumatorilor, vor afla cum să creeze comunicarea dintre brand și consumator, dar și cum funcționează un Call Center. „Nu vei face cafea dar vei fi parte integrantă a echipei”, spune Ion.

Program personalizat de internship și proiecte reale

„Prima lună la Philip Morris Moldova, mă simțeam de parcă eram pe o altă planetă”, recunoaște Reghina Sîrbu, responsabilă de Serviciul Suport Clienţi. Pentru ea, fiecare zi la Philip Morris este diferită și dinamică, iată de ce recomandă studenților să nu ezite nicio clipă să aplice la programul de internship INKOMPASS.

...

„Experiența practică este deseori trambulina de care ai nevoie pentru un start de succes în cariera ta, noi conștientizăm importanța ei și suntem aici să ți-o oferim. La Philip Morris, o să ai parte de un program personalizat de internship, cu proiecte reale în diferite departamente, mentori care să te îndrume și experiență internațională prin lucrul cu echipele Philip Morris din toată lumea”, spune Reghina.

Indiferent de departamentul în care se vor regăsi viitorii stagiari, aceștia vor avea parte de un mediu de lucru dinamic.

„Dacă alegi departamentul Customer Care, îți voi fi mentor, iar întreaga echipă, călăuză. Te vom ghida și susține de la debutul proiectului până la realizarea lui cu succes. Îți voi prezenta proiectul și te voi îndruma în definirea etapelor acestuia, voi oferi feedback constant, ajutându-te, în același timp, să dezvolți conexiuni și relații cu diferite persoane și departamente din companie. De-abia aștept sa ne cunoaștem și să creăm împreună”, spune Reghina Sîrbu.

Înveți și aplici în practică

Evgheni Lucașov s-a alăturat echipei Philip Morris Moldova acum opt ani. În această perioadă, Evgheni a schimbat cinci poziții în companie, iar acum este manager al departamentului Commercial Operations.

„Viitorii stagiari vor găsi la Philip Morris Moldova o echipă activă și profesionistă, precum și o mulțime de proiecte interesante din diverse domenii. Partea cea bună este că aici ai posibilitatea nu doar să înveți procesele comerciale, dar și să le aplici în practică. În departamentul nostru, există un echilibru dintre munca în oficiu și în afară acestuia. Astfel, comunici cu o mulțime de oameni, descoperi cum funcționează o companie internațională, prezentă în 180 de țări și, totodată, testezi cunoștințele acumulate. Consider că aceasta este cea mai bună modalitatea de a obține o experiență reală de lucru”, susține Evgheni Lucașov.

...

De asemenea, viitorii stagiari vor învăța să se adapteze rapid la diverse situații și să găsească soluții inovative pentru a-și îndeplini sarcinile, un lucru indispensabil în perioada pandemică ce a impus companiile să se își schimbe procesele de afaceri pentru a face față noilor realități.

Aplică la INKOMPASS 2021!

Dacă ești student în ultimul an de facultate sau ai absolvit universitatea în ultimele 12 luni, ești fluent în engleză, creativ și dornic să înveți lucruri noi, atunci te poți înscrie online la programul INKOMPASS 2021.

Ai posibilitatea să aplici pentru un stagiu în cadrul departamentelor Consumer Experience, Sales, Commercial Planning și Customer Care.

Philip Morris Moldova este afiliat al Philip Morris International, care transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum. Compania este liderul pieței de tutun din Moldova și unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat.

La nivel internațional, Philip Morris reunește 73.500 de angajați din 70 de țări.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal