„Inspiră copilul pentru un viitor mai bun” - campanie marca FinComBank, desfășurată al doilea an consecutiv

„Inspiră copilul pentru un viitor mai bun” - campanie marca FinComBank, desfășurată al doilea an consecutiv

„Apreciem lucrurile care contează cu adevărat, de aceea venim în sprijinul celor, care au nevoie de ajutor”, spun cei de la FinComBank. Cu această ideie, de asemenea și cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, FinComBank a desfășurat campania „Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”, pentru al doilea an consecutiv. 

Acest an de învățământ s-a dovedit a fi mai dificil pentru mai mulți elevi, din acest motiv FinComBank a ajuns la cei, care pe parcursul anului școlar au manifestat interes sporit la învățătură și au încercat să se dezvolte necontenit, dar în același timp nu au dispus de posibilitățile tehnice  necesare pentru a desfășura lecțiile de la distanță. 

Publicitate

Pe 31 mai, în ajunul Zilei Internaționale a Copilului, FinComBank a venit cu cadouri către Organizația Publică Centrul Comunitar Multifuncțional „Împreună” din raionul Soroca, s. Rublenița, care oferă servicii sociale și acordă sprijin copiilor și adolescenților cu risc social sporit, copiilor orfani și cu dizabilități, precum și persoanelor în vârstă din categoria de risc. Instituția a beneficiat de un ajutor din partea la FinComBank sub formă de tablete, căști cu garnitură și calculatoare pentru elevii Centrului, pentru a asigura instruirea și educarea acestora de la distanță. De asemenea, cu o bucurie imensă, toți elevii Centrului au primit de la FinComBank cadouri personalizate sub formă de rechizite școlare, jocuri educaționale, dulciuri, cadouri de marcă, baloane, măști de protecție, etc.

FinComBank

Autor:

„Pentru că dorim ca tânăra generație să meargă într-un pas cu tehnologiile, în cadrul campaniei „Inspiră copilul pentru un viitor mai bun” FinComBank a organizat o sărbătoare și în or. Taraclia, unde elevii din câteva familii au primit în dar tablete, care le vor ajuta să-și dezvolte capacitățile și să atingă rezultate performante la învățătură. De asemenea, copii s-au bucurat și de alte daruri personalizate, iar împreună cu aceasta au rămas copleșiți de o bună dispoziție și entuziasm deosebit”, povestesc reprezentanții băncii.    

Pe parcursul a mai multor ani, FinComBank promovează educația financiară în familie și încurajează copiii să se dezvolte din punct de vedere educaţional. Vom continua să dezvoltăm proiecte și campanii de susținere a copiilor care au nevoie de ajutor, dar cel mai important - au aptitudini și dorința de dezvoltare personală și profesională!

FinComBank - într-un pas prin viaţă!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal