Oferă-i copilului tău o vară „tehnologică” la taberele Tekwill Academy Kids!

Oferă-i copilului tău o vară „tehnologică” la taberele Tekwill Academy Kids!

A venit vacanţa de vară și vrei pentru copilul tău ca să o petreacă interactiv și util. Tocmai de aceea, Tekwill Academy Kids lansează taberele de vară pentru copii și adolescenți. Robotică, electronică, design grafic, programare interactivă, științe, matematică sau chiar jurnalism! Toate acestea sunt disponibile în cadrul programului de vară al TAK. 

Taberele de vară sunt desfășurate conform unui program interactiv, care nu va lăsa copiii să se plictisească. Ba mai mult! – Ei vor face experimente, vor avea ore de engleză, dans, Taekwondo și multe alte activități de dezvoltare personală.

Împreună cu mentorii TAK, micii exploratori vor trăi experiențe unice și vor căpăta abilități de comunicare și colaborare în grup, de gândire creativă și critică, capacitate de planificare și realizare a proiectelor, ulilizând tehnologiile - atât de necesare în secolul XXI.

Publicitate

Fiecare tabără are program adaptat vârstei, începând de la 7 și până la 16 ani. Durata unei tabere este de 2 săptămâni, între orele 9.00-18.30, fiind asigurat prânzul și 2 gustări. Costul unui tur este de 3200 lei.

Tekwill Academy Kids

Autor:

Astfel, în perioada 14-25 iunie se vor desfășura taberele:

Star Wars - tabăra de robotică pentru copii de 10-12 ani, care visează să ajungă într-un laborator cu roboți autonomi și să devină nu doar utilizatori, dar și creatorii acestora.

Design Graphic – tabăra pentru adolescenți de 12-14 ani pasionați de arta grafică. Ei vor realiza proiecte creative cu ilustrații, fotografii și animații utilizând Photoshop-ul.

Scratch – tabără unde copiii de 8-10 ani vor învăța să animeze personajele preferate și vor crea prima lor poveste interactivă prin intermediul limbajului de programare Scratch.

Tabăra de Video Blogging destinată adolescenților cu vârsta între 11 și 13 ani, în care vom crea conținut video personalizat, utilizând tehnici moderne de filmare și montare.

Magic Numbers - tabăra pentru copii de 7-9 ani unde se vor rezolva zeci de probleme șmechere prin experimente și activități practice, stimulând gândirea logică, creativitatea și capacitatea de a gândi rațional.

MILO – o tabără de robotică, destinată copiilor de 7-9 ani, pasionați de explorarea lumii prin tehnologii. Copiii vor asambla o serie de roboți și vor face primii pași în programare.

...

Tekwill Academy Kids propune mai multe! Disponibilă în perioada 28 iunie - 9 iulie este tabăra Photo Master, pentru adolescenții de 11-13 ani, pasionați de fotografie și imagini creative. Aici ei vor învăța modalități de captare a imaginilor și elemente importante de editare a pozelor.

Smart Lab – tabăra pentru adolescenți de 12-15 ani, unde vom conecta robotica și electronica, vom proiecta și programa diverse mecanisme robotizate care lucrează pe baza de senzori multifuncționali.

Tabăra pentru copii curioși cu vârste între 7 și 10 ani - Science Art. Aici, pe micii exploratori îi așteaptă proiecte de cercetare a lumii înconjurătoare și experimente practice din domeniul STEAM (Științe, Tehnologii, Inginerie, Matematică și Arte).

Pentru copiii de 10-12 ani este disponibilă în perioada 12-23 iulie tabăra de MoJo (Mobile Journalism) – destinată celor captivați de tot ce înseamnă jurnalism și tehnologii: reporterie, filmare și editare. Aici vor învăța cum pot folosi doar telefonul mobil pentru a deveni un adevărat jurnalist.

În aceeași perioadă, pentru adolescenți de 12-15 ani pasionați de programare, propunem tabăra Web Master. Împreună vom crea o pagină web cu conținut bazat pe domeniul de interes al copilului.

Tabere Tekwill Academy Kids vor fi disponibile toată vara!

Pentru detalii despre toate taberele disponibile și înregistrare, accesați Tabere.tak.md, sau contactați organizatorii la numărul de telefon 079744448.Pentru înregistrare – accesați denumirea taberei care vă interesează printr-un click.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal