Întâlnire electorală pipărată, la Boșcana. Localnici: „ Povești! Avem întrebări!”. Partidul Șor: „Sunt provocatori. Ați fost invitați?” (VIDEO)

Întâlnire electorală pipărată, la Boșcana. Localnici: „ Povești! Avem întrebări!”. Partidul Șor: „Sunt provocatori. Ați fost invitați?” (VIDEO)

Întâlnirea membrilor Partidului Șor cu localnicii din satul Boșcana, raionul Criuleni, a luat o întorsătură neașteptată pentru organizatori. Printre cei adunați la eveniment s-au găsit oameni nemulțumiți de activitatea partidului și i-au cerut socoteală Violetei Ivanov. În replică, reprezentanții partidului spun că bărbații ar fi provocatori.

UPDATE: 16.00. „Totul a fost o jalnică înscenare, cu oameni agresivi și instruiți în ceea ce urmau să facă, trimiși să întrerupă întâlnirea colegei noastre cu cetățenii. Localnicii prezenți la întâlnire au fost martori și au văzut cum provocatorii au ieșit, înainte de asta, dintr-o cârciumă din apropiere, iar unii dintre ei nici măcar nu erau din localitate”, au notat într-o reacție ulterioară membrii Partidului Șor.

Știrea inițială: Discuțiile s-au aprins când unul dintre bărbații veniți la întâlnirea cu politicienii din Partidul Șor și-a expus nemulțumirea. „Ce spuneți sunt povești frumoase. De acestea atâtea am auzit. Doamna Violeta, începeți de la furtul miliardului”, a spus localnicul.

Publicitate

Acesta a fost susținut de mai multe persoane. „Oamenii au întrebări și au dreptul să le adreseze”, se aude din mulțime.

În replică, reprezentantul partidului a întrebat dacă bărbații au fost invitați la evenimente și a afirmat că printre cei adunați ar fi provocatori.

„Sunt cetățean al satului, e spațiu public și am întrebări”, spune un bărbat.

Amintim că odată cu începutul camapaniei electorale, astfel de incidente devin tot mai frecvente. Spre exemplu, un grup de oameni a manifestat la 1 iunie, la Edineț în timpul vizitei președintei Maia Sandu. Aceștia au avut câteva pancarte și a au strigat „Rușine” în timp ce șefa statului se afla la o întâlnire. Subiectul a fost tratat diferit. În timp ce unii afirmau că președinta a fost huiduită, alții au spus că bărbații care scandau, ar fi provocatori.

De altă parte, liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, în timp ce se afla în drum spre Molovata Nouă, raionul Dubăsari, pentru întâlniri electorale cu localnicii, a fost huiduit de câteva persoane. „ Ați permis instaurarea ilegală a posturilor de control în zona de securitate”, spuneau aceștia. Dodon a negat acuzațiile.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal