Mai mulți membri ai OT Ialoveni a PSRM, părăsesc rândurile forței politice: „Nu ne mai reprezintă” (DOC)

Mai mulți membri ai OT Ialoveni a PSRM, părăsesc rândurile forței politice: „Nu ne mai reprezintă” (DOC)

Mai mulți membri din cadrul Organizației teritoriale Ialoveni a Partidului Socialist declară că părăsesc PSRM. Declarația este semnată de 18 persoane care spun că partidul nu-i mai reprezintă și că nu au încredere în conducerea forței politice. 

„Nu împărtășim ultimele deciziile luate. Coaliția cu partidul oligarhului Șor, crearea blocului electoral cu cel care ne umilea prin declarații aberante și jignitoare. Nu suntem deacord cu acțiunile diversioniste din partea guvernului Chicu susținut de majoritatea PSRM – ȘOR. O bună parte de legi votate au venit cu un singur scop, de a crea noi scheme criminale. Am avut toată încredere în PSRM, pentru că, fiind la guvernare și în opoziție am fost o echipă unită, care a muncit în interesul țării și poporului. La acest moment PSRM a devenit un partid antisocial, oportunist cu o conducere cleptomană”, scriu în declarație cei care părăsesc rândurile PSRM.

...

Publicitate

Sursa doc: Fb./consilierul Vasile Dicusară

AGORA a solicitat o reacție pe marginea subiectului de la partidul Socialiștilor. Deocamdată, un răspuns ce vizează cazul nu am obținut.  

Amintim că alegerile parlamentare anticipate se desfășoară în R. Moldova la 11 iulie. Până acum, 22 de formațiuni politice și doi candidați independenți și-au anunțat intenția de a participa la scrutinul electoral din data de 11 iulie, 2021. 17 concurenți electorali deja au fost înregistrați de Comisia Electorală Centrală. Este vorba despre: Partidul Acasă Construim Europa, Partidul Acțiunii Comune ”Congresul Civic”, Blocul Electoral „Renato Usatîi”, Partidul Politic ”Șor”, Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa - Надежда”, Partidul Democrat, Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”, Partidul Unității Naționale, Partidul Politic „Democrația Acasă”, Partidul Legii şi Dreptăţii, Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Partidul Politic „NOI” și Alianța pentru Unirea Românilor. Iar din 8 iunie și Partidului Politic „Puterea Oamenilor.

De asemenea, alte șapte dosare se află în proces de examinare la CEC și anume, dosarele depuse de: Partidul „Patrioţii Moldovei”,  Partidul Regiunilor din Moldova, Partidul Schimbării, Partidul Oamenilor Muncii, Partidul Politic Alternative și Sanse, dar și candidații independenți Veaceslav Valico și Ion Stegărescu.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal