FinComBank oferă Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” un analizator performant de echilibru acido-bazic al sângelui

FinComBank oferă Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” un analizator performant de echilibru acido-bazic al sângelui

În ajunul Zilei profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului, FinComBank transmite felicitări și gratitudine medicilor din Republica Moldova, ai căror prioritate este viața și sănătatea pacienților săi. Sistemul medical a întâmpinat o provocare dificilă și s-a confruntat cu numeroase obstacole, de aceea, FinComBank a decis să ofere o mână de ajutor Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”, oferind echipament de ultimă generație - analizator performant de echilibru acido-bazic al sângelui. 

Ultimii doi ani au atacat agresiv numeroase domenii sociale, în special instituțiile medicale. Angajații acestora lucrează asiduu în prima linie, făcând abstracție de zile de odihnă și familiile sale, pentru o cauză nobilă – depășirea crizei cauzate de pandemie. Suntem convinși că spiritul civic și ajutorul umanitar va ajuta medicii întru depășirea pericolului provocat de COVID-19. FinComBank speră că această contribuție va salva cât mai multe vieți și va ușura munca lucrătorilor medicali în procesul de stabilire precoce a diagnosticului.

„Considerăm că una din obligațiile FinComBank este atitudinea responsabilă și mărinimia, demonstrată prin fapte concrete. De aceea, an de an ne implicăm activ în proiecte de responsabilitate socială, care au menirea de a asigura suportul domeniilor vitale vieții cetățenilor din Republica Moldova”, menționează reprezentanții instituției. 

Publicitate

„Impasul social și medical creat de pandemie poate fi depășit prin solidaritate și implicare. Suntem onorați să asigurăm suportul necesar pentru dotarea Spitalului Clinic cu analizator de echilibru acido-bazic, necesar pentru pacienții diagnosticați cu COVID-19. Sperăm că contribuția FinComBank va ajuta sistemul medical în lupta cu criza cauzată de pandemie.”

Dana Scripnic, Președintele Interimar al Comitetului de Conducere al Băncii

Autor:

Analizatorul de echilibru acido-bazic este indispensabil în realizarea actului medical pentru pacienții diagnosticați cu COVID-19 din secțiile de terapie intensivă. Acesta apreciază în jur de 27 de parametri, fiind unul din cele mai rapide sisteme de detecție a nivelului de gaze în sânge, electroliți și metaboliți, ceea ce facilitează stabilirea diagnosticului prompt al pacientului. 

Stimați lucrători din sistemul medical al Republicii Moldova, Vă felicităm cu ocazia Zilei profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului! Vă mulțumim pentru munca imensă, pe care o depuneți zi de zi, și Vă dorim multă-multă sănătate!

Dana Scripnic, Președintele Interimar al Comitetului de Conducere al Băncii

Autor:

FinComBank – într-un pas prin viață.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal