„Tuz de dobă” sau „Dama de pică”? După lansarea din sicriu, PACE și-a făcut pachet de cărți de joc (VIDEO)

„Tuz de dobă” sau „Dama de pică”? După lansarea din sicriu, PACE și-a făcut pachet de cărți de joc (VIDEO)

Partidul PACE și-a imprimat membrii echipei pe seturi de cărți de joc și propun „metoda inovativă” de îndemn la vot pentru scrutinul parlamentar. Astfel, liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc apare pe cartea de „tuz de dobă”. 

Cei din partidul PACE cred că astfel pot promova echipa și „jucătorii” pot face cunoștință cu fiecare membru al acesteia. Cărțile de joc sunt împărțite trecătorilor ca alternativă a metodei tradiționale de promovare - pliantele.

Publicitate

În campania electorală, PACE a recurs la mai multe acțiuni memorabile de promovare. Astfel, membrii partidului au întins în Piața Marii Adunări Naționale 1.260 de metri pătrați de stofă ce ar simboliza o mască de protecție. Politicienii consideră că acesta ar fi un record mondial și vor să fie incluși în GUINNESS WORLD RECORDS.

La fel, aceștia s-au lansat în campania electorală neobișnuit. Înscenând ieșirea dintr-un sicriu a unei tinere ce ar simboliza Moldova.

Mai mult, unii membrii PACE au ajuns în vizorul oamenilor legii. Dosarul a fost deschis în urma incidentului din 6 aprilie, când mai mulți membri ai partidului PACE l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei, ultimul având nevoie de spitalizare ca urmare a leziunilor primite.

AGORA amintește că, intenția de a participa la scrutinul electoral din data de 11 iulie, 2021, și-au anunțat 22 de formațiuni politice și doi candidați independenți.

21 de concurenți electorali deja au fost înregistrați de Comisia Electorală Centrală. Este vorba despre: Partidul Acasă Construim Europa, Partidul Acţiunii Comune Congresul Civic, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Politic Şor, Partidul Acţiune şi Solidaritate, Blocul electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor, Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa - Надежда”, Partidul Democrat, Platforma Demnitate şi Adevăr, Partidul Unităţii Naţionale, Partidul Politic „Democraţia Acasă”, Partidul Politic Noi, Partidul Dezvoltării şi Consolidării Moldovei, Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor, Partidul Verde Ecologist, Partidul Legii şi Dreptăţii, Partidul „Puterea Oamenilor”, Partidul Regiunilor din Moldova, Partidul „Patrioţii Moldovei”, Partidul Schimbării și Partidul Oamenilor Muncii.

De asemenea, în proces de examinare la CEC se află alte trei dosare, depuse de: Partidul Politic Alternative și Sanse, dar și dosarele celor doi candidați independenți, Veaceslav Valico și Ion Stegărescu.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal