În replică la imaginile cu Kalașnikov, Usatîi îl acuză pe Dodon că ar fi împușcat un zimbru: „Oleacă sniper!”. Ce spune despre Plîngău

În replică la imaginile cu Kalașnikov, Usatîi îl acuză pe Dodon că ar fi împușcat un zimbru: „Oleacă sniper!”. Ce spune despre Plîngău

După ce, vineri dimineață, Dinu Plîngău de la Platforma „Demnitate și Adevăr” a publicat un video în care sunt surprinși Renato Usatîi și Alexandru Jizdan trăgând focuri de armă și comportându-se prietenește unul cu celălalt, liderul „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a organizat un briefing de presă prin intermediul căruia a lansat mai multe acuzații atât la adresa liderului Platformei DA, cât și la adresa  liderului socialist.

„Nu știu dacă la Glodeni sau în Belarus, n-am reușit să aflu. Dodon, ai reușit să te bagi la mine în telefon, felicitări! Mâine pot eu să arăt ce am în telefon și alte video-uri. Uitați-vă la acest frumușel, marele și puternicul Igor Dodon. El aici e oleacă „sniper”. Oleacă „sniper” președinte de țară, cu față fericită împușcă simbolul național al țării”, a spus Usatîi.

...

Publicitate

Cât despre imaginile lansate dimineață în mediul online de Dinu Plîngău, președintele Partidului Nostru susține că imaginile ar fi fost regizate la comandă:

„Dinu Plîngău, eu știu foarte bine că din tine „sledovateli” și „montajnik” ca din Năstase ministru de interne sau cosmonaut. Pentru mine altceva e important: Dinu Plîngău a apăsat un buton și a descărcat un video care a fost făcut fie la FSB, fie la oficiul lui Dodon”.

Solicitat de jurnaliștii AGORA, reprezentanții serviciului de presă al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova susțin că imaginile prezentate de Usatîi ar fi false.

„Acest pseudo-politician continuă să facă jocul partidelor de dreapta, la indicația curatorilor lui din România și Occident, ca in 2020. Acum el a făcut în grabă un FAKE, o imagine trucată și o prezintă ca și fapt real. Este cunoscut faptul că Igor Dodon este vânător, la fel ca și alte câteva mii de persoane din Moldova, dar n-a impuscat niciodată zimbri. În Moldova în general vânătoarea de zimbri este interzisă, iar toate basmele povestite de acest pseudo-politician sunt false. Insa mentorii lui Usatii din Occident si Bucuresti vor aprecia diversiunea lui Usatii impotriva partidelor stataliste”, a declarat șefa serviciului de presă a PSRM.

Atât PPDA, cât și PSRM, dar și Blocul Electoral al lui Renato Usatîi sunt printre concurenții electorali la scrutinul parlamentar din 11 iulie.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal