„O nouă zi, un nou început. Am două opţiuni, pe care le voi folosi din plin: 1. Contestare în apel. Pentru a avea procedurile pe intern finalizate, ca apoi şi în extern să ajung. Pe intern - nivele diferite, dar în spate - aceiaşi cetăţeni. Miza mea - decizii ale instanţelor în afară.

2. Ajutor tuturor şi implicare în pornirea unui veritabil dosar pe BEM, motiv pentru care mi s-a fabricat acest dosar de 2 bani. O să ajut şi Preşedinţia, şi alte instituţii ale Statului, să se trezească, să iese din comă, să se apuce de muncă şi să dezasambleze regimul. Regimul care le-a încorsetat potenţa. Chiar dacă se vor impotrivi”, a scris Veaceslav Negruța pe blogul său.

Agora precizează că Judecătoria sectorului Râșcani a emis o hotărâre de condamnare a fostului ministru al Finanțelor Veaceslav Negruța la trei ani de închisoare cu suspendare. Decizia a fost luată în aşa-numitul „Dosar Sandulachi”. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!