Avem pagină de alegeri: Găsești tot de ce ai nevoie printr-un singur click

Avem pagină de alegeri: Găsești tot de ce ai nevoie printr-un singur click

„Am o amintire distinctă despre cum urmăream alegerile parlamentare din anul 2014 pe AGORA, datorită live textului din timpul alegerilor, dar și a infograficelor clare și destul de drăguțe. Probabil că anume așa și am devenit o cititoare fidelă a platformei.” Este mărturisirea făcută recent de Cristina Sîrbu, una dintre prieteniiAGORA poveștile cărora vi le spunem periodic.

Astăzi te anunțăm că avem pagină dedicată și pentru alegerile parlamentare anticipare din 11 iulie 2021. O găsești simplu și ușor, atât de la calculator, cât și de pe mobil. Accesezi - agora.md/alegeri2021. O găsești și în bara de meniu.

Publicitate

Ce conține pagina de alegeri

Pe această pagină dedicată găsești toate știrile despre campania electorală, interviuri, reportaje și materialele explicative, care sperăm să te ajute să-ți formezi o opinie corectă despre concurenții electorali, iar la 11 iulie să poți face o alegere liberă și informată.

Desigur, nu vor lipsi infograficele interactive, care v-au cucerit de-a lungul timpului. Pagina va fi actualizată în fiecare zi, cu informații și module noi, astfel încât să găsești tot de ce ai nevoie printr-un singur click. Un simplu exemplu:

Structura actualului Parlament

https://flo.uri.sh/visualisation/6384930/embed?auto=1

În procesul de monitorizare a activității presei în actuala campanie electorală, experții de media au stabilit că AGORA este cea mai echidistantă instituție media online.

„Este un model de cum ar trebui să arate un grafic al unei instituții media care se gândește la reputația sa și are grijă de informarea cetățenilor. Toți concurenții electorali au fost puși într-un context neutru. O singură excepție este în ceea ce privește blocul electoral BeCS. În general, AGORA este de departe portalul, din cele 10 monitorizate de noi, care are cea mai responsabilă abordare în această campanie electorală.”

Petru Macovei, director API.

Autor:

Cum poți sprijini AGORA

Dacă apreciezi ceea ce facem și vrei să ne ajuți să ne continuăm cu inspirație munca, ne poți susține cu un abonament . Este vital pentru noi să știm că nu o facem în zadar. Vrem în continuare să facem jurnalism independent, relevant, accesibil pentru toată lumea și susținut de membrii comunității.

Îți mulțumim!

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal