*Acest material este sponsorizat

Clinica de reproducere umană BioTexCom - abordare individuală și rezultat garantat. Orice cuplu are șansa de a deveni părinți

Clinica de reproducere umană BioTexCom - abordare individuală și rezultat garantat. Orice cuplu are șansa de a deveni părinți

Clinica de reproducere umană BioTexCom din Ucraina este cunoscută pentru aplicarea metodelor și tehnicilor avansate de tratare a infertilității, cu o experiență de peste 20 de ani. Printre serviciile oferite clienților sunt renumite programele de Surogat gestațional și FIV cu terț donator de ovocite, spermă. Cu ajutorul medicilor de aici s-au născut deja peste 20 de mii de copilași.

Clinica se specializează în prestarea de servicii în domeniul medicinii de reproducere umană asistată, printre care: FIV сu spermă sau ovocite donate, FIV clasic, programe de FIV cu substituție de mitocondrii, autotransplatare de endomentru, programe de FIV cu embrioni donați (embrioadopție) bancă vastă de ovocite peste 1.500 de donatoare și altele.

Fiecare program presupune mai multe etape de parcurs.

 1. Trimiterea listei de documente necesare și alegerea datei pentru consultarea iniţială
 2. Consultarea iniţială
 3. Tratamentul:
 • Stimularea Pacientului și donatorului
 • Fertilizarea ovocitelor pacientei/donatoarei cu sperma partenerului/donatorului (ICSI)
 • Cultivarea embrionului până la stadiul de blastocist (in vitro)
 • Transferul de embrioni
 • Tratamentul hormonal de susţinere post-transfer
 • Confirmarea sarcinii
 • Monitorizare medicală până în săptămâna a 12-a

Programului „Fiv cu ovocite donate și Surogat gestațional”

Reprezentanții BioTexCom susțin că multe cupluri apelează la metodele de tratament precum „Fiv cu ovocite donate și Surogat gestațional”. Medicii oferă șanse mari de succes tuturor clienţilor, iar clinica garantează rezultate pozitive.

Pentru creșterea șansei de reușită, clinica oferă donatoare de ovocite cu o vârstă de până la 30 de ani. Toate ovocite obținute de la o singură donatoare, sunt folosite în mod exclusiv în procedura FIV pentru un singur cuplu. 

Donarea de ovocite

Donarea de ovocite este un proces prin care o femeie tânăra și sănătoasă donează ovule pentru a permite altei femei să conceapă un copil cu ajutorul tehnologiilor de reproducere umană asistată medical.

Necesitatea pentru a recurge la ovocite donate poate apărea din următoarele motive: premenopauza, menopauza, sindromul de epuizare ovariană premature, starea de după îndepărtarea uterului; radioterapia, bolile genetice, patologii ale sistemului reproductiv, etc.

Maternitatea surogat

Cuplurile apelează la serviciile unei mame surogat în momentul în care femeia din cuplu se confruntă cu afecțiuni, care nu îi permit să ducă ea însăși o sarcină.

Printre afecțiunile date, pot fi următoarele: patologia congenitală sau dobândită a organelor reproducătoare feminine, malformații congenitale ale uterului; deformarea colului uterin sau a cavității sale care, împiedică purtarea unei sarcini, operații asupra organelor sistemului reproductiv feminin, avort spontan obișnuit, boli somatice severe, etc.

Donarea de mitocondrii: O alternativă a maternității surogat ce garantează nașterea unui copil sănătos

Donarea de mitocondrii este oportunitate de a fi în rolul mamei, chiar și după 40 de ani. Acest program de este relevant pentru categoria de femei cu vârsta de peste 40 de ani care au încercat să înlăture infertilitatea prin intermediul procedurii FIV (fertilizarea in vitro).

Specific pentru așa categorie de femei este, că ovocitele paralel cu vârsta, își pierd capacitatea de a genera energia îndeajuns pentru concepere, gestație. Completarea acestui deficit se efectuează prin donarea de mitocondrii. Totodată, donarea de mitocondrii ajută femeile nu doar să devină mame, ci și să excludă o serie de boli genetice care ar putea să-i afecteze pe viitorii copii.

De ce această procedură ar deveni practic cea mai bună pentru femeile care au depășit vârsta reproductivă?

 Medicii afirmă univoc acel fapt, că o femeie poate să rămână însărcinată cu condiția, că ea are o rezervă ovariană bună. Aceasta ar însemna că, și mitocondriile trebuie să genereze energie necesară pentru ca o sarcină să fie în progres. Anume donarea de mitocondrii mărește rata de succes a procedurii FIV, pentru fiece cuplu care-și dorește un bebeluș cu genotipul de la părinți.

Vizitele în Ucraina

Toate vizitele în Ucraina sunt organizate de managerii care vorbesc limba română, iar transportul și cazarea sunt deja incluse în pachet.

Pe lângă serviciile medicale, clinica oferă o gamă largă de servicii suplimentare din momentul venirii acestora în Kiev, asigurându-le astfel transportul, cazarea, mâncarea, asistența managerilor, întocmirea documentelor, îngrijirea copilului și altele.

Printre atuurile oferite pacienților se regăsesc șansa de a deveni părinți indiferent de vârstă, bancă vastă de donatoare de ovocite care îndeplinesc toate cerințele individuale ale pacienților, abordare individuală și rezultat garantat.

Clinica „BioTexCom” este situată în centru orașul Kiev. Acesta este dotată cu echipament și aparate de diagnosticare și tratament corespunzătoare, ceea ce permite îngrijirea medicală la cele mai înalte standarde fără pierdere de timp. Echipa este constituită din peste 600 de angajați, iar managerii oferă asistență în peste 15 limbi străine. Totodată, clinica are departamente pentru diferite țări: SUA, Anglia, Israel, Germania, China, România, Franța, Spania, Turcia, Italia și altele.

P.

Vezi și aceste știri
Germania a anunțat lockdown la nivel național pentru persoanele nevaccinate

Germania a anunțat lockdown la nivel național pentru persoanele nevaccinate

Cinci persoane au decedat, iar alte 17 au fost rănite în accidente rutiere, în ultimele 72 de ore

Cinci persoane au decedat, iar alte 17 au fost rănite în accidente rutiere, în ultimele 72 de ore

Un bărbat cu dublă cetățenie, bănuit de spălarea a 30 de mln de lei. Cum erau legalizați banii

Un bărbat cu dublă cetățenie, bănuit de spălarea a 30 de mln de lei. Cum erau legalizați banii

Advertoriale
Teleport taxi: „Conducem în siguranță, utilizăm mașini sigure și oferim confort pasagerilor”

Teleport taxi: „Conducem în siguranță, utilizăm mașini sigure și oferim confort pasagerilor”

Medpark a lansat o carte de sănătate pentru copii, în colaborare cu autoarea Ionela Hadârcă (VIDEO)

Medpark a lansat o carte de sănătate pentru copii, în colaborare cu autoarea Ionela Hadârcă (VIDEO)

ATENŢIE! Escrocherie în numele Linella pe Facebook şi WhatsApp

ATENŢIE! Escrocherie în numele Linella pe Facebook şi WhatsApp

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Gadgeturile noastre de toate zilele (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Viața de după căsătorie sau „iubirea asta nu ți-i trali-vali” (VIDEO)
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
Cele mai populare
 • 1
  Renato Usatîi face haz pe seama Marinei Tauber, după ce membrii CEC au solicitat scoterea ei din cursa electorală (FOTO)
 • 2
  PAS ia partea CEC-ului, PSRM îi dă dreptate Marinei Tauber. Cum s-au împărțit părerile
 • 3
  UPDATE: CSP a respins cererea de suspendare a procedurii de evaluare a performanțelor lui Stoianoglo
 • 4
  Ședința de judecată în care urmează să se decidă dacă Marina Tauber va ieși din cursa electorală se amână pentru mâine. Tauber atacă decizia CEC la Curtea de Apel (UPDATE)
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.