Directorul general al companiei „KVINT”, Oleg Baev, a declarat în cadrul sesiunii plenare a sovietului suprem de la Tiraspol că o situație similară s-a întâmplat anterior cu uzina „KVINT”.

„Licența de import de alcool lipsește, iar licența pentru producerea, depozitarea și vânzarea de băuturi alcoolice expiră pe 28 august. Fără o licență de import, compania nu va putea să activeze mult timp”, a explicat Oleg Baev.

Camera de Licențiere a Republicii Moldova și S.A. „Buchetul Moldovei” au confirmat refuzul prelungirii licențelor pentru import și producerea băuturilor alcoolice, scrie sursa citată. De cealaltă parte, reprezentanții companiei transnistrene au refuzat să comenteze situația declarând că speră să ajungă la un acord cu Chișinăul pe această problemă.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!