Profesioniștii din IT au noi oportunități acasă: compania de top 3Pillar Global își extinde prezența europeană cu un centru de dezvoltare în Moldova

Profesioniștii din IT au noi oportunități acasă: compania de top 3Pillar Global își extinde prezența europeană cu un centru de dezvoltare în Moldova

FAIRFAX, VA – 3Pillar Global, companie de top din industria dezvoltării de produse digitale inovatoare, și-a anunțat astăzi extinderea în continuare în Europa, odată cu deschiderea unui nou centru de dezvoltare în Chișinău, Republica Moldova.

„3Pillar continuă să crească rapid, iar construirea echipelor noastre de dezvoltare a produselor digitale este esențială pentru a sprijini această creștere și pentru a servi mai bine clienții cu care suntem parteneri”, a declarat Jamie Whitacre, Vicepreședinte Senior pentru Talente la 3Pillar Global. „Suntem încântați să primim noi membri în echipa biroului nostru din Moldova și să ne extindem baza de specialiști, pentru a sprijini transformarea digitală a business-urilor clienților noștri.”

3Pillar Global

Autor:

Publicitate
...

Lansarea unui nou centru european de livrare în Moldova extinde prezența companiei 3Pillar Global în regiune și se bazează în continuare pe achizițiile recente ale firmei. În 2020, 3Pillar a achiziționat firma de dezvoltare software Isthmus Software din Costa Rica și a inaugurat un centru de livrare în Mexic prin achiziționarea firmei Tiempo Development din Arizona. Cel mai recent, 3Pillar a achiziționat SDE Software Solutions, care a adăugat noi membri în echipele centrelor de livrare din Republica Cehă. Echipa globală a companiei depășește acum numărul de 1.800 de specialiști în dezvoltarea de produse digitale și inovatori de strategii, în 7 țări.

„Echipele noastre din România și acum Republica Moldova se află în centrul muncii inovatoare pe care o desfășurăm pentru clienții noștri din întreaga lume. Deschiderea noului centru este o dovadă că această cultură bazată pe valori și orientată spre echipă, pe care o construim în întreaga organizație globală 3Pillar, generează rezultate remarcabile și alimentează expansiunea durabilă. Suntem încântați să ne creștem echipa globală cu oameni talentați, de cea mai bună calitate din Moldova.”

Diana Bocaneala, Director General, Managementul Talentelor, 3Pillar România

Autor:

...

Compania 3Pillar Global a fost inclusă de opt ori în lista Inc. 5000 a companiilor cu cea mai rapidă creștere din SUA, este câștigătoarea premiului CODiE 2019 pentru Compania de Outsourcing a Anului, a primit premiul Global Digital Product Development Services Competitive Strategy Innovation and Leadership Award 2019 de la Frost&Sullivan și a fost recunoscută de firma de consultanță în cercetare Forrester timp de trei ani drept furnizor de experiență digitală de top și firmă de dezvoltare software personalizată. În calitate de angajator, 3Pillar este de trei ori câștigătoare a premiului Washington Post Top Workplaces și a primit timp de patru ani consecutivi titlul de Great Place to Work Certified în India, oferit de către Great Place to Work Institute. În 2020, David DeWolf fondatorul și CEO 3Pillar, a fost desemnat câștigătorul premiului Entrepreneur Of The Year® 2020 Mid-Atlantic Award, prezentat de Ernst&Young LLP (EY US).

...

3Pillar Global angajează specialiști care să se alăture echipei din Moldova. Vizitați https://www.3pillarglobal.com/career-opportunities pentru mai multe detalii despre oportunitățile de carieră disponibile și www.3pillarglobal.com pentru a afla mai multe informații despre 3Pillar Global și activitatea sa de dezvoltare a produselor software pentru întreprinderile care se transformă digital.

Despre 3Pillar Global

3Pillar Global creează produse software revoluționare, care ajută la funcționarea firmelor digitale. 3Pillar este partener de dezvoltare a produselor inovatoare, soluțiile căruia contribuie la creșterea rapidă a venitului, a cotelor de piață și a bazei de clienți pentru lideri din industrie precum CARFAX, Fortune și PBS. Folosind o abordare simplificată și agilă, 3Pillar oferă soluții digitale generatoare de valoare, cu strategie și management specializate pe produs, design bazat pe experiența utilizatorilor, precum și expertiză software și de inginerie a datelor în tehnologii mobile, cloud și disruptive.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal