Premiile primei tombole, organizate de Tirex Petrol, au bucurat deja câștigătorii norocoși (FOTO)

Premiile primei tombole, organizate de Tirex Petrol, au bucurat deja câștigătorii norocoși (FOTO)

Sâmbătă, 3 Iulie 2021, în direct la Jurnal TV, a avut loc prima mare extragere a tombolei RĂSPLĂTIM ENERGIA CU PREMII organizată de Tirex Petrol. Norocoșii primei mari extrageri și-au ridicat premiile.

Cine a putut câștiga

Persoanele fizice care au achiziționat produse petroliere în valoare de 400 lei și persoanele juridice în valoare de 800 lei, au avut șansa de a extrage un scratch card care presupunea un câștig instantaneu sau participarea la cele 3 mari extrageri organizate de Tirex.

Publicitate

Ce premii au fost puse la bătaie

Printre cele peste 8.000 premii mici, puse la bătaie în stațiile PECO Tirex Petrol, au fost: odorizante auto, lavete, parasolare, aspiratoare și registratoare, lichide pentru parbriz, truse medicale și seturi pentru mașină, cafea, apă, dar și certificare valorice la combustibil.

La prima mare extragere au participat peste 50.000 scratch carduri acumulate în perioada 01.05.2021 - 01.07.2021, iar biletele câștigătoare au fost extrase chiar de Gabi Marcu, prezentatorul emisiunii. Astfel, trotineta electrică, scuterul, ATV-ul și tractorul, și-au găsit proprietarii în direct la Jurnal TV.

Câștigătorul trotinetei așteaptă cu nerăbdare să-și bucure copii cu premiul câștigat:

„Operatorul din stație mi-a propus să-mi fac card Tirex, ca să particip la tombolă. M-am alimentat de 400 lei și am câștigat o trotinetă. Sunt foarte bucuros de acest premiu, copii mei îl vor aprecia.”

Mihailov Ghenadie, câștigător

Autor:

...

„Mă alimentez foarte des la Tirex, dar nu am crezut că am câștigat ceva, până nu am fost contactat de reprezentanții companiei.”

Eugeniu Turculeț, câștigătorul scuterului

Autor:

...

„Vă îndemn pe toți să participați la tombolă. E real să câștigi.”

Grigorița Valerii, câștigătorul ATV-ului

Autor:

...

Premiul mare de la prima extragere, tractorul Belarus 112H cu freză, și-a găsit câștigătorul chiar în timp ce acesta muncea.

„Mulțumim companiei Tirex pentru acest tractor. Am o casă în sat și sunt sigur că va fi de folos.”

Valentin Bogomaz, câștigătorul tractorului

Autor:

...

Tirex Petrol aduce sincere felicitări câștigătorilor și îndeamnă în continuare toți clienții să participe! Urmează încă 2 mari extrageri, mii de premii și certificate valorice câștigate în stații, dar și 7 premii mari - 2 trotinete, 2 scutere electrice, 1 ATV, 1 tractor mic și marele premiu, 1 tractor Belarus 82.1.

Mai multe detalii despre campania promoțională pe www.tirexpetrol.com

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal