Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante în Moldova: Salariu de până la 30.000 lei

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante în Moldova: Salariu de până la 30.000 lei

Cel mai plătit loc de muncă vacant, cu un salariu de 15-30 mii de lei este pentru poziția de diriginte de șantier în domeniul construcțiilor. Postul de muncă este ofertat de una dintre companiile de construcți care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău. Același angajator mai este în căutare de maistru în domeniul construcțiilor, pentru care se oferă până la 20 mii lei, arată datele Agențiie Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. 

Pentru postul de mecanic-șef, o companie din satul Giurgiulești, raionul Cahul, care activează în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui, sunt oferiți 27 mii lei. Compania este și în căutare de maistru, operator în sectorul de producție, mecanic, operator în sala de cazane, electrician, etc, pentru care se oferă de la 9-25 mii lei lunar.

25 mii lei se achită pentru un manager de proiect care va activa în raionul Telenești și are cunoștințe în domeniul construcțiilor. Locul vacant este ofertat de o companie turcească care oferă și transport, mâncare și cazare, în funcție de necesitate.

Publicitate

Salariu de 20 mii lei se oferă pentru viitorul manager financiar cu experiență al unuia dintre operattii pe piața petrolieră din țară. Același salariu mai este oferit și de un altv angajator pentru un specialist tehnolog în alimentația publică.

Tot 20 mii lei se oferă pentru un asamblor cu experiență responsabil de montarea produselor din lemn, atât în țară cât și peste hotare. La fel, compania este în căutare de manager, asistent manager, secretar, pentru care se achită 10 mii lei lunar.

Spitalul clinic militar central din municipiul Chișinău este în căutare de medici și personal din domeniul medical. Pentru aceste locuri de muncă vacante se acceptă personal cu experiență minimă și se oferă 12-17 mii lei.

Salarii de 13-16 mii lei sunt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: contabil, inginer în construcții, manager achiziții, șef de schimb, programatori, conducători auto, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi solicitate atât de femei, cât și de bărbați. Mai multe detalii despre locurile de muncă vanacte le puteți găsi pe site-ul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal