Prin ce se deosebește Gardian de poliție? Dar dacă s-a descărcat telefonul? Răspundem la întrebări incomode despre aplicație

Prin ce se deosebește Gardian de poliție? Dar dacă s-a descărcat telefonul? Răspundem la întrebări incomode despre aplicație

Siguranța și securitatea personală și a apropiaților este principalul lucru care ne poate menține liniștea. Un buton de alarmă în telefonul mobil și siguranța pentru toată familia – asta oferă aplicația Gardian. Creatorii aplicației răspund într-un material la o serie de întrebări incomode, adresate pe paginile rețelelor sociale, dar și în comentarii.

Sunteți o agenție privată?

Da, Gardian este o aplicație elaborată în Moldova. Partenerii noștri sunt compania Prosecutor, care oferă servicii de pază.

Publicitate

De ce să plătim pentru Gardian, dacă putem apela la poliție?

Compania de bază este asemeni unui “înger păzitor” pentru client. Datoria Poliției este să documenteze și investigheze cazul, dacă a fost înregistrată o infracțiune.

Gardian este mai rapid decât poliția și acționează promt. În medie, un apel la poliție durează circa 2-3 minute. Trebuie să explicați unde vă aflați și ce s-a întâmplat, pentru ca oamenii legii să înțeleagă pe cine să trimită în ajutor – sectoristul, o patrulă sau Fulger. Gardian stabilește în mod automat locul în care vă aflați și trimite un echipaj, fără alte întrebări. Echipa de intervenție va ajunge în doar 3-7 minute. Nu este exclus că o discuție cu un operator al serviciului 112 vă va lua mai mult timp decât cel necesar echipajului ca să vă găsească.

„Trebuie să fie bine iluminat orașul și să reparăm pasajele subterane. Iar voi ne spuneți despre Gardian...”

Suntem perfect de acord cu faptul că, în orașul nostru, sunt multe aspecte care trebuie îmbunătățite. Însă lucrurile stau în așa fel, încât bunăstarea Chișinăului nu este în competența noastră.

Mai mult decât atât, considerăm că ajutăm orașul prin faptul că le propunem oamenilor să se protejeze pe ei și pe apropiații lor de pericolele care nu pot fi prognozate. Vrem ca oamenilor să nu le fie frică să își lase copiii la plimbare, să nu își facă griji dacă cel mic a întârziat.

Străzile iluminate și pasajele subterane nici pe departe nu ne protejează în măsura în care ne-am dori. Din păcate, problemele de siguranță nu se rezolvă odată cu instalarea unui nou felinar. Însă noi ne dorim un oraș sigur, de aceea suntem gata să susținem orice inițiativă civică menită să crească nivelul de siguranță.

Ce se va întâmpla dacă doi dintre clienții Dvs se vor certa și vor chema în același timp Gardian? Sau unul dintre ei va chema o altă agenție de pază?

Principalul scop al grupului de intervenție este să protejeze clientul de pericolele pentru viața și sănătatea sa. Este prima regulă a oricărei agenții de pază. De aceea, ambii clienți vor fi în siguranță.

Partenerii noștri, agenția Prosecutor, are un set de reguli interne, pe care le respectă agenții într-o situație sau alta. Niciun fel de „Fight Club”.

Dar dacă se descarcă telefonul...

Atunci nu veți putea suna nici la poliție. Pentru propria siguranță, este important să monitorizați mereu bateria telefonului sau să aveți asupra Dvs încărcătorul sau powerbank-ul.

Unul dintre avantajele Gardian este că și în cazul în care având 1% din baterie ați reușit să chemați paza, geolocația va fi stabilită de agenții de intervenție, care vor putea să vă găsească. Încă o dovadă a faptului că o singură atingere a butonului este mai eficientă decât 2-3 minute de discuții cu poliția sau altcineva, care vă poate veni în ajutor.

Până va sosi Gardian, vor reuși să te atace…

Totul depinde de momentul în care veți apăsa butonul. Cel mai bine este să chemați Gardian îndată ce ați simțit că ceva nu este în regulă sau v-ați confruntat cu o amenințare. Unul dintre avantajele aplicației noastre este că veți putea chema paza fără ca agresorul să observe. Este dificil să chemi poliția dacă ești de unul singur în fața amenințării.

Am relatat deja cum puteți trage de timp în faza cea mai fierbinte a conflictului, în timp ce ajutorul vine spre Dvs. Și țineți minte că puteți oricând să o luați la fugă. În timpul chemării, Gardian recepționează geolocația o dată la fiecare 5 secunde, de aceea, agenții vor primi datele actuale despre locul în care vă aflați și vor veni anume acolo unde vă veți găsi în momentul respectiv.

Dacă ne referim la atacurile spontane, din păcate, vă va putea ajuta doar paza de corp. În celelalte situații, este suficient să apelați Gardian. Potrivit datelor noastre statistice, paza va ajunge în doar 3-7 minute. Într-o situația stresantă, rapiditatea conteqză enorm.

În aplicația propriu-zisă puteți introduce datele Dvs personale (fotografie, înălțime, greutate, vârstă). Aceste date îi vor ajuta pe agenți să vă găsească mai repede.

Ce pot face agenții de pază Gardian cu cel care v-a supărat?

Scopul de bază al agenților de pază este să elimine pericolul pentru client. Dacă va fi necesar, vă pot duce într-o loc sigur sau pot aplica forța fizică, dacă conflictul nu poate fi soluționat în alt mod.

Agenții de pază dispun de tot necesarul pentru a vă ajuta în orice situație: de la echipament pentru a porni mașina, până la arme.

Pachetul gratuit. Când va deveni cu plată și cât va costa?

Noi vă propunem un pachet gratis, prin care puteți testa aplicația. Chiar și în acest răstimp puteți chema în ajutor.

Pentru ca Dvs să puteți beneficia în orice moment de ajutor, trebuie să întreținem o echipă destul de mare de angajați. Anume în acest mod se explică plata pentru abonamentul din pachet.

Pe de o parte, Dvs și persoanele apropiate Dvs sunt păzite de 230 de persoane, care au fost pregătite profesionist, se antrenează în mod regulat și nu le este frică de nimic.

Pe de altă parte, există o echipă de developeri, manageri și persoane care testează aplicația din punct de vedere tehnic, o deservesc, răspund la întrebările Dvs, inventează și adaugă funcții noi, pentru ca viața Dvs să fie mai confortabilă.

Timp de 4 ani am elaborat aplicația pentru ca Dvs să fiți mereu liniștiți pentru siguranța celor apropiați și am anunțat un preț absolut simbolic pentru acest serviciu.

De exemplu, abonamentul pentru trei persoane include pază non-stop, funcția GardianKids și o chemare gratuită la un preț de doar 199 de lei lunar.

În afară de asta, punem la dispoziție o aplicație specială pentru cei care vor să o testeze în practică.

Vreau să îmi securizez apartamentul cu paza Gardian. Cum pot face acest lucru?

Gardian — este o aplicație pentru protecția oamenilor. Timp de 4 ani am dezvoltat și implementat posibilitatea de a găsi persoana cu ajutorul GPS-ului, pentru ca paza să vină anume acolo unde se află. Puteți chema paza 24/7 în orice punct al Chișinăului. Aplicația include posibilitatea de a indica adresele și fotografiile locurilor unde vă aflați cel mai des, pentru ca agenții de pază să vă poată găsi chiar și într-un bloc cu multe etaje.

Dacă, însă, vreți să vă securizați locuința, cu mare plăcere, Gardian alături de partenerii săi vă ajută și în acest sens.

Am un telefon Huawei. Nu pot găsi și instala aplicația

Noi utilizăm tehnologiile Google și Apple. Aplicația noastră nu funcționează pe alte sisteme de operare sau funcționează incorect.

M-am înregistrat, dar nu pot găsi de unde să descarc aplicația

Aplicația noastră este accesibilă în PlayMarket și AppSore (link). Pe site-ul nostru gardian.app, de asemenea, veți găsi butonul de descărcare a aplicației.

Am descărcat aplicația, însă nu am primit codul de acces. Care-i problema?

Verificați dacă înainte de instalarea aplicației v-ați înregistrat pe site. O puteți face aici.

Dacă v-ați confruntat cu vreo problemă, urmăriți acest video

După înregistrare, veți primi un cod de acces la aplicație. Înregistrarea este gratuită. În afară de asta, avem un pachet gratuit, ca să puteți studia în totalitate aplicația și posibilitățile pe care le oferă aceasta, fără să vă abonați în prealabil.

Plata lunară pentru pachet este de 149–299 lei. Este nevoie să achit suplimentar pentru venirea pazei?

Abonamentul – este paza de care puteți beneficia 24/7, din partea unei echipe de 230 de agenți. Adițional acestui abonament, fiecare chemare propriu-zisă se achită separat și costă 200 de lei. În pachetul Friends, utilizatorii beneficiază de 1 chemare gratuită, iar în pachetul Family – de 3. Mai multe detalii despre avantajele fiecărui tarif găsiți pe site-ul nostru.

Caut de lucru. Aveți nevoie de agenți de pază?

Partenerul nostru este agenția de pază Prosecutor, care este responsabilă de echipele de intervenție. De aceea, despre toate detaliile de colaborare puteți discuta, la direct, cu ei.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal