Medpark recrutează. Cinci motive ca să aplici la funcția de recepționist/ă

Medpark recrutează. Cinci motive ca să aplici la funcția de recepționist/ă

Crezi în capacitățile tale profesionale? Exigența, punctualitatea și dorința de a învăța sunt printre calitățile tale personale? Atunci ești binevenit în echipa Medpark!

Află 5 motive pentru care ai vrea să fii recepționist/ă!

Ești proaspăt absolvent? Este momentul oportun de a prezenta diploma de studii departamentului Resurse Umane. Spitalul Internațional Medpark angajează persoane dornice să muncească full-time într-o echipă activă.

Publicitate

Pentru ca motivația ta să crească, îți prezentăm 5 avantaje pe care le-ai putea avea muncind în calitate de recepționist:

Ești imaginea instituției

Recepționista/ul este prima persoană cu care interacționează o mulțime de oameni. Prezența agreabilă, ținuta și zâmbetul tău sunt cartea de vizită a întregii echipe.

Vei dobândi o serie de abilități profesionale

În societate planează o preconcepție vis-a-vis de faptul că recepționistul este puțin calificat. Greșit! Recepționerii sunt adesea multitaskeri talentați, capabili să gestioneze în paralel mai multe activități. Recepționerii se pot lăuda adesea cu abilități excelente de cunoaștere a calculatorului, sunt comunicatori minunați și se pricep să folosească majoritatea accesoriilor și tehnici de birou. Ai studiat engleza, franceza, germana, sau italiana? Acum e momentul oportun să pui în aplicare abilitățile tale legate de cunoașterea limbilor de circulație internațională.

Salariu motivant

De la început, pentru munca de recepționer se oferă salariile medii, dar există o mare oportunitate pentru ca acest lucru să crească în timp. Pe măsură ce dezvolți mai multe abilități, câștigi mai multă experiență și ești promovat. Astfel, pe an, poți avea o remunerare motivantă.

Ești în epicentrul evenimentelor

Postul de muncă a unui recepționist presupune adesea roluri de înaltă presiune. Defapt sunteți persoana-cheie a instituției. Reușiți să vă susțineți colegii de la IT, puteți gestiona o situație tensionată, dar în același timp rămâneți a fi omul de încredere al medicilor. Ziua dvs de muncă nu e monotonă, fapt care vă ține mereu în priză.

Progresul este inevitabil

Dacă tratezi slujba de recepționer ca pe un rol temporar, asta va fi tot, dar dacă ca pe o carieră permanentă, există multe domenii în care te poți afirma. Ai putea să îți intensifici abilitățile pentru a deveni manager de departament. A fi recepționer îți deschide multe alte uși și îți poate oferi abilitățile și experiența de care ai nevoie pentru a te bucura de o carieră fructuoasă și plăcută.

„Te încurajăm să depui CV-ul tău la adresa de email: [email protected] cu mesajul „aplic pentru funcția de recepționist/ă”. Te așteptăm în echipa noastră!”, spun cei de la Medpark.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal