Primul speaker la #ROOFFOFLINE: Vine să-și dezvăluie secretele mașinilor electrice și cum în pandemie a profitat de luxul „statului acasă”

Primul speaker la #ROOFFOFLINE: Vine să-și dezvăluie secretele mașinilor electrice și cum în pandemie a profitat de luxul „statului acasă”

A făcut studiile în China și acum vrea să-și investească acasă experiența și cunoștințele acumulate. Vorbim de Andrei Pînzaru, unul dintre antreprenorii plini de încredere și entuziasm, pe care ți-i aducem pe 12 agust la #ROOFOFFLINE

Nu doar că a revenit acasă și vrea să facă ceva în Moldova, dar are ca scop ca acel „ceva” să se producă la baștină, în raionul Călărași. Și acel „ceva” e legat de mașinile electrice.

Da, avem la Călărași un tânăr antreprenor care, împreună cu cei din echipa TMD, vrea să revoluționeze piața automobilistică din Moldova și conceptul de electro-mobilitate. Și cum să nu discutăm la #ROOFOFFLINE despre necesitatea de a fi mai prietenoși cu mediul.

Publicitate

„Eu am o viziune despre cum ar trebui să decurgă lucrurile în țara noastră, în ceea ce privește electro-mobilitatea, pentru ca oamenii să nu cheltuie o sumă mare de bani. Noi, fiind o țară mică, avem ocazia să beneficiem de mobilitate la prețuri reduse. Nu e nevoie de ceva exlusivist. Și vreau să încep din Călărași pentru că ajunge ca toate să se întâmple doar la Chișinău. Eu cred că regiunile ar trebui să-și stabilească un model de dezvoltare, iar noi vrem să facem din Călărași un raion de top la capitolul utilizării mașinilor electrice”, ne-a spus tânărul.

Pe 12 august, Andrei vine pe acoperiș să împărtășească din această viziune. Mai mult, ne va dezvălui și secrete (sau soluții) despre cum putem avea o mașină bună, electrică, dar cu bani puțini.

„Văd tot mai mulți oameni interesați de mașinile electrice și mă bucur, pentru că electro-mobilitatea e și pentru ei. Nu e ceva foarte scump, așa cum ni s-a întipărit unora în minte. Eu vin să combat unele stereoretipuri. Eu încurajez moldovenii să viseze și aibă curajul să vadă că lucrurile la care visează sunt exact lângă ei. Aici este loc pentru orice. Doar trebuie să sufleci mânicile și să-i dai din coate și eu cred că am suficient curaj să fac lucrurile să se miște”, mai spune antreprenorul.

Dacă vrei să faci milioane, poate că Republica Moldova nu e cel mai bun loc. Dar, dacă vrei să influențezi viața mai multor oameni, atunci Republica Moldova este tocmai locul potrivit.

Andrei Pînzaru

Autor:

Cum a ajutat pandemia

Odată cu pandemia și restricțiile impuse, Andrei s-a pomenit că dispune tocmai de resursa pe care nu o avea - timpul și statul acasă:

„Activitatea pe care o aveam în China îmi cerea ca cea mai mare parte a timpului să mă aflu acolo. Pandemia mi-a permis să stau mai mult acasă. Asta m-a ajutat să inițiez proiectul la Călărași. Mi-a oferit acel răgaz de timp de care aveam nevoie.”

Te-am convins că merită revederea pe acoperiș? Mai ai două zile să profiți de bilete la preț redus. Cumpără bilet aici.

Vino să-ți iei doza necesară de optimism și inspirație. We are back to the roof!

Întâlnirea pe acoperiș are loc grație partenerilor:

Gold: Animaliens, Endava. Silver: Wine Gogh, Azart, Traumeel.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal