Start înscrierilor în cadrul Programului de internship MAIB „Stagii de practică cu remunerare”

Start înscrierilor în cadrul Programului de internship MAIB „Stagii de practică cu remunerare”

Programul MAIB de internship „Stagii de practică cu remunerare” este oficial lansat și în așteptarea aplicărilor din partea celor mai buni studenți ai țării. Înscrierile vor dura până pe 10 septembrie a.c., timp în care MAIB invită tinerii să se familiarizeze cu domeniile de stagiu și să opteze pentru unul dintre ele.

În cadrul internshipului sunt invitaţi să participe:

 • studenţii anului III şi IV de studii, ciclul I licenţă, studii cu frecvenţă la zi;
 • studenţii anului I şi II de studii, program de masterat, studii cu frecvenţă la zi;
 • studenţii ultimului an de studii din cadrul Centrului de Excelenţă în Economie şi Finanţe.

Sunt eligibili în program studenții care-și fac studiile la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Universitatea Tehnică a Moldovei, Universitatea de Stat din Moldova, Academia de Studii Economice din Moldova, Centrul de Excelență în Economie și Finanțe, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul.

Publicitate

În perioada 13 - 17 septembrie o comisie dedicată va organiza interviuri cu tinerii înscriși în program. Câștigătorii vor fi desemnați pe 20 septembrie curent, urmând a fi luată în calcul inclusiv reușita academică, prezentarea în cadrul interviului şi rezultatele sarcinii propuse spre realizare.

Stagiile vor începe pe 1 octombrie și vor dura până în martie 2022, șase luni consecutive, câte 3-4 ore zilnic, ceea ce va permite studenților să îmbine activitatea la bancă cu orele de studiu de la universitate.

Stagiile se vor desfășura în sucursalele MAIB din municipiul Chișinău, Bălți și Cahul, precum și în subdiviziunile Oficiului Central.

Programul de internship MAIB include mai multe beneficii pentru studenții înscriși. Pe lângă faptul că vor participa la sesiuni de instruire și traininguri, ghidate de profesioniști din bancă și mentori din extern, aceștia au asigurată o bursă lunară, vor primi cardul bancar AVANTI și posibilitatea de angajare cu program întreg sau redus.

Încheierea programului de internship va fi marcată de pregătirea şi prezentarea unor proiecte de grup. Cel mai bun proiect va fi prezentat managementului băncii.

Despre program, domeniile de stagiu și modalitatea de înscriere puteți afla consultând site-ul www.student.maib.md. Regulamentul programului de internship este disponibil aici.

Despre MAIB

MAIB, banca comercială nr.1 în Republica Moldova, este în topul preferinţelor de angajare ale absolvenţilor universitari, conform studiului „Percepţia brandului angajatorului şi aspiraţiile de carieră ale absolvenţilor din Republica Moldova”. Totodată, MAIB este considerată de studenţii absolvenţi ai universităţilor din Republica Moldova cel mai bun angajator, fiind cel mai cunoscut brand de angajator din 12 companii propuse studenţilor spre alegere.

Banca încurajează an de an succesele studenţilor din Republica Moldova. Performanţele şi meritocraţia sunt înalt apreciate în cadrul proiectului „Burse pentru Viitorul Tău”, implementat în parteneriat cu Centrul de Informaţii Universitare, Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale. În ultimii 7 ani, MAIB a premiat peste 270 de tineri studioşi. Credem în capacităţile tinerilor din ţara noastră şi îi încurajăm să crească profesional acasă, în Republica Moldova!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal