„Smart Credit” lansează o nouă linie de creditare, dedicată antreprenorilor, și este tot mai aproape de ei

„Smart Credit” lansează o nouă linie de creditare, dedicată antreprenorilor, și este tot mai aproape de ei

Organizația de Creditare Nebancară „SMART CREDIT” S.R.L continuă să-și diversifice gama de produse creditare, competitive pe piața financiară, orientate spre necesitățile clienților săi din diferite domenii. Astfel, în urma unei analize minuțioase a cererilor clienților, compania pune un accent deosebit pe suportul financiar pentru micii întreprinzători, atât din mediul rural, cât și din mediul urban.

Parteneri externi de încredere

Ultimul produs al companiei, „Business la feminin”, este destinat femeilor care își propun înființarea unei afaceri sau pornesc start-up-uri în diverse domenii. Accentul pus pe dezvoltarea segmentului micilor întreprinzători a devenit un obiectiv major, atât pentru companie, cât și pentru partenerii săi externi, cu care compania „SMART CREDIT” S.R.L cooperează fructuos în ultimii 11 ani ai săi de activitate. Astfel, în această perioadă, compania a reușit să atragă mai mulți parteneri externi cu renume, precum: KIVA MICROFUNDS (SUA), CoopEst Netherland, Oiko Credit, Fundation Grameen Credit Agricole (Franța).

Publicitate

Linie nouă de creditare pentru micii antreprenori

Recent, O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L, în urma parteneriatului cu HELENOS, a obținut un credit în sumă de 500 000 EURO, pe o perioadă de 3 ani, destinat micilor antreprenori din diferite domenii (agricultură, comerț, producere) din domeniul rural. Această cofinanțare a fost susținută de Uniunea Europeană, prin programul Employment Social Innovation (EASI). Datorită acestor parteneriate și, respectiv, finanțări externe, „SMART CREDIT” capătă tot mai multă încredere și loialitate din partea clienților săi. Compania este mai aproape cu două noi sucursale, deschise în municipiile Cahul și Edineț în perioada pandemică, extrem de dificilă pentru toată lumea.

...

„SMART CREDIT” este prezentă în toată țara: de la nord, la sud (Cahul, Căușeni, Cimișlia, Chișinău, Călărași, Ungheni, Rîșcani, Edineț) cu diverse produse creditare competitive (consum, business, start-up) și deservire înaltă pentru clienții săi curenți și potențiali.

Contactează compania on-line.

https://www.facebook.com/SMARTCREDITs

Call-center 022 20 20 20

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal