Vrei să fii colegul nostru? AGORA își mărește echipa

Vrei să fii colegul nostru? AGORA își mărește echipa

Interact Media, dezvoltatorul platformei media AGORA.md, caută colegi noi:  reporteri-știriști & creatori de conținut multimedia. Invităm cu drag, inclusiv studenții care vor să învețe munca direct „pe teren” (cu responsabilități depline asumate în redacție), la stagii practice plătite.

În acest an continuăm să dezvoltăm și să lansăm proiecte de conținut, în care avem nevoie de forțe și idei noi. Așa că, dacă ai experiență măcar 1-2 ani în zona de jurnalism & comunicare, dă-ne de veste la [email protected]. Iar dacă ești student / studentă care nu se teme de provocări și asumare de responsabilități, dacă vrei să scrii pe subiecte de actualitate, să înveți să produci știri, reportaje, proiecte multimedia sau ai deja o idee de proiect pe care vrei s-o realizezi împreună cu o echipă bună - te așteptăm la AGORA. Asigurăm internship-uri plătite, care vin aproape întotdeauna cu o ofertă de angajare la final.

Promitem colegi de treabă, proiecte, cel puțin provocatoare, grafic flexibil (suntem prieteni buni cu part-time-urile) și cât mai puține call-uri inutile. 

Publicitate

Responsabilități, cerințe și descrierea jobului în redacție, în ordinea importanței:

1. Pasiune pentru organizare și disciplină (rapiditatea, creativitatea, atenția la detalii, gândirea critică sunt în acest pachet).

2. Pasiune pentru jurnalism și pentru online (poți ține pulsul evenimentelor și face o selecție demnă a știrilor cu adevărat importante?)

3. Pasiune pentru cuvinte și scris (poți crea conținut original?)

4. Interesul și focusul pe domenii specifice (tehnologii & inovații, economie, sport, auto, medicină, artă & cultură, etc) sunt un mare avantaj.

Responsabilități, cerințe și descrierea jobului “creator de conținut multimedia” 

Dacă ai avut vreodată sentimentul că materialele jurnalistice pe care le citești în diverse surse pot fi prezentate altfel, iar conținutul poate avea alt format decât text, atunci tu ești expertul pe care îl căutăm. Ne dorim în echipă un coleg sau colegă care să “împacheteze” materialele AGORA cu infografice, galerii și colaje, secvenţe video sau audio,hărți, quiz-uri și sondaje astfel ca fiecare text “complicat” să devină cel mai “interesant” pentru cititori. 

Ce ar trebui să poți sau să înveți repede să faci:

1. Să găsești și folosești diverse platforme moderne de creare și prezentare a conținutului.

2. Să știi să folosești software de editare foto și video

3. Să știi să structurezi informații, să aduni date relevante și să le combini în diverse formate de prezentare (creativitatea și viziunea sunt în acest pachet, la fel și capacitatea de expunere corectă în limba română

Dacă vrei să-ți povestim mai multe, trimite-ne un mail de intenție [[email protected]] în care ne scrii ce poți face bine sau ce crezi tu că ne-ar convinge să programăm primul call (util) împreună.

Mulțumim!

(posibil) colegii de la AGORA

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal