Cifre din investiții și infrastructură. Cum va arăta cel de-al treilea magazin Kaufland din Chișinău (FOTO)

Cifre din investiții și infrastructură. Cum va arăta cel de-al treilea magazin Kaufland din Chișinău (FOTO)

Kaufland continuă extinderea rețelei de magazine în Republica Moldova și anunță desfășurarea construcțiilor în municipiul Chișinău, pe strada Nicolae Testemițanu 3. Astfel, în toamna anului 2021, va fi deschis cel de-al treilea magazin Kaufland din Capitală și al șaselea din țară.

„Kaufland își menține angajamentul de dezvoltare a proiectului investițional în Republica Moldova. Ne bucurăm că suntem în faza de construcție a celui de al treilea magazin din Chișinău, în linie cu cele mai înalte standarde și după cel mai nou concept de design. Scopul nostru este să oferim clienților o experiență plăcută la cumpărături, oferindu-le o gamă diversificată de produse proaspete și de calitate, la prețuri rezonabile. De asemenea, vom continua să realizăm parteneriate durabile și să ne implicăm activ în viața comunității, într-un oraș care deja cunoaște îndeaproape conceptul Kaufland.”

Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova

Autor:

Publicitate
...

Potrivit proiectului, suprafața de vânzare a noului magazin Kaufland va fi de aproximativ 4.500 m2. Parcarea va avea o capacitate de 376 de locuri, dintre care 14 locuri de parcare vor fi alocate pentru persoanele cu nevoi speciale și 10 locuri de parcare pentru familii cu copiii. 

...

De asemenea, magazinul va fi dotat cu o stație de încărcare pentru mașinile electrice. Tot în parcarea magazinului, clienții Kaufland și locatarii din apropriere vor putea beneficia de aparatul de reciclare TOMRA. Aparatul este de tip self-service și poate recicla trei feluri de deșeuri - PET-uri (cu volumul de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volumul de până la 1 litru).

Aproximativ 26 de milioane de lei au fost alocați pentru lucrări de infrastructură publică și anume, construcția unei canalizări pluviale, care va rezolva problema cu care se confruntă locuitorii din această regiune de mai mulți ani. Astfel, acest proiect este o reconfirmare a contribuției companiei pentru comunitatea în care activează, fiind planificată reabilitarea străzilor Nicolae Testemițanu, Natalia Gheorghiu și Arborilor, precum și amenajarea căilor pietonale, cu acces din strada Natalia Gheorghiu și strada Nicolae Testemițanu.

...

Kaufland  Moldova este în căutare de oameni buni, care vor să facă parte din echipă. În prezent, este deschis postul vacant pentru Manager Departament, Lucrător comercial și Cadrul Tehnic

Compania investește activ și în proiectele de responsabilitatea social-corporativă (CSR), care reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Prin intermediul activităților CSR, compania susține programe educaționale, sociale, proiecte culturale, inițiative de promovare a unui mod de viață sănătos și de protecție a mediului înconjurător. Începând cu 2016, împreună cu ONG-urile partenere, Kaufland Moldova a reușit să desfășoare în țară o serie de proiecte de responsabilitate socială, în valoare de peste 18.000.000 MDL.

...

Reamintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în orașul Chișinău, situate în sectorul Botanica și în sectorul Ciocana, iar în septembrie 2020 a fost inaugurat primul magazin din nordul țării, în municipiul Bălți. În anul 2021, Kaufland a deschis încă două magazine, la Ungheni, pe 18 februarie și la Comrat, pe data de 11 martie.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal