*Acest material este sponsorizat

Zbor.md: În iulie curent, vânzările biletelor de avion au atins pragul de 95% a vânzărilor din aceeași perioadă a anului 2019

Zbor.md: În iulie curent, vânzările biletelor de avion au atins pragul de 95% a vânzărilor din aceeași perioadă a anului 2019
zbor.md

Statisticile de vânzări zbor.md arată că obiceiurile de călătorie ale moldovenilor în vara 2021 au revenit la cele de până la pandemie. Redeschiderea treptată a țărilor din Europa, relaxarea restricțiilor de călătorie pentru cei vaccinați, dar și scoaterea Moldovei din zona roșie, au contribuit la sporirea volumului de vânzări bilete de avion. În luna iulie curent, vânzările zbor.md au atins pragul de 95% a vânzărilor din aceeași perioadă a anului 2019 și este luna cu numărul record de vânzări din primele 7 luni ale anului 2021.

Sezonul de vară a crescut cererea pentru zboruri, iar ziua de 30 iulie a fost atins nivelul maxim de zboruri în zona Europeană, de la începutul pandemiei. În zona de est a Europei, creșterea însă este mai mare și mai rapidă datorită piețelor ruse și turcești, care se află în ascensiune puternică.

În top preferințe de călătorie ale clienților zbor.md în cele 7 luni ale anului intră orașele: Moscova, Paris, Bologna, Verona, Milano, Frankfurt, Roma, Londra, Berlin, Dublin, Hamurg, Veneția.

Mai mult de 50% din căutările și vânzările de bilete de avion pe platforma zbor.md în cele 7 luni ale 2021, sunt cu destinația Chișinău. Acest lucru demonstrează dorința moldovenilor de a reveni acasă pentru a-și revedea apropiații, după un an de limitări. Totodată, restricțiile din 2020 au stimulat dorința celorlalți clienți de a călători în orașele mari Europene. Aceștia au optat pentru citybreak-uri, vacanțe active și de explorare a regiunilor turistice europene.

Suntem încântați de faptul că o bună parte din clienții noștri au revenit la noi și în anul 2021, iar pe această cale le mulțumim pentru încrederea acordată. În același timp, avem un flux mari de clienți noi, care la recomandarea prietenilor au ales pentru prima lor călătorie de anul acesta, să achiziționeze bilete de avion prin platforma zbor.md. Am așteptat această revenire la normal și de aceea vom depunde toate eforturile să fim la nivelul așteptărilor clienților noștri și chiar să le depășim. După un an de incertitudini, limitări, separare de cei dragi, oamenii au nevoie de susținere, empatie, iar contactul uman și suportul acordat este ceea ce îi face să aleagă o companie sau alta. Iar zbor.md se diferențiază prin faptul că oferă suport 24/24/7, iar orice achiziționare de bilet durează doar 3 minute. În 2021, am răspuns oamenilor la toate întrebările pe care le-au avut legat de trecerea hotarelor. Iar în iulie curent, am preluat peste 7000 de apeluri prin care am încercat să oferim răspuns și suport la orice neclaritate legată de regulile de călătorie, care în perioada de pandemie se schimbă frecvent, atât în Moldova cât și în țările de destinație. Vom continua să fim alături de clienții noștri cu suport complet pentru călătoriile cu avionul.

Victor Afteni, Director General

2021 este anul de ralansare a pieții vânzării biletelor de avion, iar calitatea serviciilor oferite prin suportul acordat începând cu preluarea apelurilor de telefon, răspuns la întrebări, durata pentru achiziționarea unui bilet, asistență în completarea fișelor epidemiologice și până la asistență în cazuri de pierdere a zborului sau anulare bilet, vor fi decisive în menținerea poziției pe piață și a bazei de clienți.

13 ani de experiență a zbor.md, au contribuit la poziționarea companiei ca lider pe piață, iar know-how-ul dobândit permite companiei să livreze în timp scurt servicii de calitate:

 • 3 minute pentru achiziția unui bilet de avion pe zbor.md;
 • Puncte bonus la fiecare euro plătit care se returnează sub formă de reduceri la următoarele bilete achiziționate. Reducerea maximă îi permite Cumpărătorului să achiziționeze biletul la prețul de 1 euro;
 • Zboruri a peste 600 de companii aeriene;
 • Asistență 24/24/7;
 • Modalități multiple de plată;

Ageția zbor.md este o echipă formată din 40 de profesioniști, număr care a fost menținut inclusiv și în anul 2020. Până la finele anului 2021, agenția intenționează să extindă numărul de agenți care vor deservi clienții, ca să poată acoperi maximum din numărul de solicitări de rezervări și suport ale clienților existenți dar și potențiali.

În 7 luni ale anului 2021, clienții zbor.md, au acumulat circa 48 432 de ore de zbor, echivalentul a 1 456 de zile, timp în care un om ar clipi de 43,6 milioane de ori sau ar putea fi descărcate 23,8 trilioane de aplicații în telefon ori expediate 54,9 trilioane de sms-uri în întreaga lume.

Zbor.md – bilete de avion online. Sigur și rapid.

P.

Vezi și aceste știri
EDITORIAL | Ce nu este în regulă cu Cupa Mondială din acest an

EDITORIAL | Ce nu este în regulă cu Cupa Mondială din acest an

Pensiile nu vor fi indexate pe conform ratei inflației, așa cum prevede legea. Spatari: „Este foarte scump”

Pensiile nu vor fi indexate pe conform ratei inflației, așa cum prevede legea. Spatari: „Este foarte scump”

Republica Moldova participă pentru prima dată la o reuniune a miniştrilor de externe ai NATO. Aurescu: O premieră binevenită

Republica Moldova participă pentru prima dată la o reuniune a miniştrilor de externe ai NATO. Aurescu: O premieră binevenită

Advertoriale
Cum să evaluezi gândirea și competențele candidaților în cadrul interviului de angajare

Cum să evaluezi gândirea și competențele candidaților în cadrul interviului de angajare

Fundația Orange ajută familiile vulnerabile din țară, în depășirea crizei energetice

Fundația Orange ajută familiile vulnerabile din țară, în depășirea crizei energetice

NEWTON HOUSE Grădina Botanică lansează a treia tranșă pentru vânzarea apartamentelor (VIDEO)

NEWTON HOUSE Grădina Botanică lansează a treia tranșă pentru vânzarea apartamentelor (VIDEO)

EMISIUNI
 • PROFESIONIȘTII | Activist civic: „Există stereotipurile că tot ce fac oamenii din ONG-uri, fac doar pentru bani. Acei oameni nu sunt activiști civici” (VIDEO)
  PROFESIONIȘTII | Activist civic: „Există stereotipurile că tot ce fac oamenii din ONG-uri, fac doar pentru bani. Acei oameni nu sunt activiști civici” (VIDEO)
 • Prepare for Future #11, Marcela Lefter - Viitorul energetic al Moldovei și al întregii planete
 • Moldova, I am back! | Alina Perju, tânăra care a revenit din Franța pentru a îmbunătăți viața sătenilor din sudul țării
 • Prepare for Future #10. Svetlana Dimitrioglo și Cătălina Bacalâm, despre digitalizarea globală a industriei fashion
 • DESCIFRAT| Interesele din spatele spargerilor de Telegram și securitatea cibernetică în era tehnologiilor informaționale (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  De mâine, cetățenii vor fi informați despre gradul de vulnerabilitate, spune ministrul Spatari
 • 2
  Limba română este pe locul trei printre cele mai vorbite limbi în Anglia și Țara Galilor
 • 3
  Chișinăul se întâlnește la masa de discuții cu Tiraspolul: Criza energetică și libera circulație, principalele subiecte
 • 4
  PORȚIA de istorie | Evreii din Basarabia: Minoritatea care a ajuns de la 11% din populație la doar 0,1% în ultimele două secole
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.