Infrastructură modernă de cartier, grație unui parteneriat dintre Inamstro și Primăria Municipiului Iași

Infrastructură modernă de cartier, grație unui parteneriat dintre Inamstro și Primăria Municipiului Iași

Compania de construcții din Moldova „Inamstro” marchează o colaborare fructuoasă cu autoritățile publice locale din Iași. Dezvoltatorul a primit susținerea logistică necesară din partea Primăriei Municipiului Iași și acord pentru un parteneriat de nădejde din partea autorităților publice locale. În rezultat au de câștigat doar cetățenii.

Luna septembrie a fost productivă și a venit cu un exemplu frumos de dialog constructiv și parteneriat strategic din partea Primăriei Municipiului Iași și a companiei de construcții Inamstro. Cu toate că dezvoltatorul imobiliar este din Republica Moldova, a obținut toată susținerea necesară și, mai mult, contribuția logistică pentru ca proiectul să fie finisat cu succes. 

„Este vorba despre efectuarea lucrărilor edilitare din cartierul Frumoasa Iași. Recent, la data de 09.09.2021 au fost finisate lucrările de reabilitare a infrastructurii căilor de acces și locurilor de parcare publice din cartierul Frumoasa. Din cont propriu, compania Inamstro a efectuat o serie de lucrări: au fost montate bordurile pe amplasamentul existent; s-a turnat covor asfaltic pe o suprafață de 2.378,00 mp; a fost delimitat marcajul pentru locurile de parcare și căile de acces. Valoarea cheltuielilor a fost de 390.841 RON, echivalent cu 1. 640.320 mdl”, menționează dezvoltatorul.

Publicitate

„Lăudabil este că Primăria Municipiului Iași, la rândul ei, a venit în întâmpinarea dezvoltatorului și a evacuat autovehicule parcate în amplasament și în zonele de acces. De asemenea, a asigurat circulația în timpul execuției lucrărilor”, mai menționează cei de la INAMSTRO.

Proiectele frumoase și cu impact pentru mediu sunt aprobate de către Municipalitatea din Iași 

O altă inițiativă a dezvoltatorului a venit, de data aceasta, pentru îmbunătățirea spațiilor verzi. Deoarece rolul arborilor în cartierele rezidențiale urbane este unul major, sporind calitatea aerului, a apei și a vieții, compania și-a propus să planteze 250 de copaci. 

„Inițiativa companiei de construcții Inamstro de a planta mai multe specii de copaci în cartierul Frumoasa a fost binevenită și acceptată de către Primăria Municipiului Iași. Astfel, în doar câteva zile va începe campania de plantare a 250 de copaci de diferite specii printre care specii de tei, paltin, mesteacăn și prunus. Pentru că lucrurile frumoase trebuie valorificate, grupul de inițiativă s-a alăturat proiectului de împădurire „Adoptă un copac!”. Astfel, voluntarii vor participa nu doar la plantarea arborilor ci și îi vor monitorizează pentru o anumită perioada de timp, iar la urmă vor obține un certificat de adopție. Este frumos că o companie de construcții din Republica Moldova obține astfel de parteneriate de succes în orășelele europene”, se mai menționează în comunicatul expediat de companie. 

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal