AGORA lansează, de astăzi, „ABONAMENTE DIN INIMĂ” în parteneriat cu FROM THE HEART SHOP

AGORA lansează, de astăzi, „ABONAMENTE DIN INIMĂ” în parteneriat cu FROM THE HEART SHOP

Toamna e mai mult decât generoasă, iar abonamentele de membri de la AGORA devin mai dulci, mai aromate și cu gust intens. De astăzi, anunțăm un beneficiu nou disponibil pentru toți cititorii care decid să devină membri AGORA prin procurarea unui abonament de Susținător, Fan sau Ambasador: oferim cadouri din Inimă, cu produse locale, made in Moldova, în baza unui parteneriat cu From The Heart Shop.

Atunci când lucrurile sunt făcute din inimă e cumva și firesc să apară asemenea parteneriate. „Știm cât de greu e să supraviețuiești pe piața locală, inclusiv pentru presa liberă și independentă. Tocmai de asta, ne simțim onorați și foarte bucuroși că echipa AGORA a ales anume produsele locale drept recompensă pentru suporterii activității sale”, menționează cofondatoarea From The Heart Shop Nata Albot.

Publicitate

Fiecare abonat nou AGORA va beneficia de un cadou marca From The Heart. 

Susținătorii vor fi îndulciți cu miere și ghimbir, un produs ideal în sezon răcoros. 

 • Fanii vor avea parte de un coș unde vor găsi: prune în ciocolată, ceai și miez de migdale;

 • Ambasadorii se vor delecta cu dulceață de aronie, cafea măcinată și o sticlă de vin.

  ...

  Lăsăm și imaginile să vă facă din ochi și din cele trei opțiuni să alegeți exact tipul de abonament care se potrivește perfect și gustului și beneficiilor adiționale din pachetul de membership.  

  Ce beneficii primesc cei care aleg un abonament AGORA

  Atunci când am lansat programul de membership, în Aprilie 2020, unul din cele mai apreciate beneficii erau invitațiile la teatru pe care le ofeream în semn de mulțumire. În pachetele de abonare Susținător (48 lei/lună), Fan (98 lei/lună) și Ambasador (160 lei/lună) sunt incluse mult mai multe beneficii care sperăm să vă placă: acces la cea mai comodă aplicație mobilă de noutăți, adaptată pentru Android și iOS, vizualizarea site-ului în regim ADS FREE, acces la materialele exclusive publicate săptămânal, cadouri de la parteneri, statut de contributor și articole dedicate, un newsletter „MUST READ” de la editoarea-șefă a redacției, Victoria Dumbravă, acces direct în comunicarea cu redacția prin grupuri „închise” pe Facebook. Dar poate cel mai important beneficiu îl vor obține oamenii din jurul nostru: vor continua să citească informații veridice de pe AGORA, pentru că această redacție harnică va continua să scrie datorită vouă.

  Acum, la fiecare pachet de Membership se adaugă câte un coș cu produse locale pregătit cu drag de echipa From the Heart Shop.  

  Susținem produsele locale, artizanale făcute cu drag acasă

  „Merită să susținem produsele locale, făcute cu drag acasă pentru că asta aduce prosperare economică țării noastre, contribuind la menținerea și crearea locurilor de muncă, contribuții la bugetul de stat cu taxe și impozite, este mai ecologic să consumi local, sustenabil și, de ce nu, o manifestare de patriotism.”

  Nata Albot.

  Autor:

  Câți membri are AGORA acum și de ce vrea să devină „dependentă” de cititori

  În 2020, redacţia a anunțat că ţinteşte un număr de 800 de membri abonați până în 2024, câte 200 de membri în fiecare an, mizând astfel să acopere 30% din bugetul companiei prin finanțare de către cititori.

  AGORA are trei tipuri de abonamente pentru persoane fizice, o opțiune de contribuție financiară (donații one time) și o opțiune de abonare corporate. Toate abonamentele pot fi achitate lunar, pe termen de 6 luni (cu discount de 10%) sau de 12 luni (cu discount de 20%). Plățile se fac online, securizat, cu cardul bancar sau prin PayPal, după crearea unui cont pe AGORA. 

  Tot ce înseamnă AGORA astăzi e un efort zilnic al unei echipe din peste 20 de oameni, care publică în mediu câte 40 de noutăți pe zi, și peste 260 de membri care ne susțin financiar, dintre care 106 Fani, 99 de Susținători, 55 de Ambasadori. 

  Cum s-a lansat From The Heart

  From The Heart a apărut în noiembrie 2018. Este rodul unui parteneriat între jurnalista Nata Albot și proprietarul Hermina, un brand local de haine tricotate. Platforma www.fth.md susține în exclusivitate producătorii locali, punând la dispoziția cumpărătorilor produse de la peste 40 de mici producători și meșteșugari. 

  Agora

  AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

  REȚELE SOCIALE

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • Telegram
  • RSS Feed

  APLICAȚIE

  • App Store
  • Google Play
  © 2023 Interact Media SRL
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal