O tânără antreprenoare a pus pe roate o afacere cu haine elegante pentru copii, create personalizat - LEGANTE bebe (FOTO)

O tânără antreprenoare a pus pe roate o afacere cu haine elegante pentru copii, create personalizat - LEGANTE bebe (FOTO)

E mare provocare pentru un părinte dacă își dorește ceva unic și deosebit pentru bebelușul său în materie de creații vestimentare elegante. În orice situație, calitatea este pe primul loc, ori pielea bebelușilor este foarte sensibilă, iar comoditatea pentru ei e pe locul întâi. Pornind de la aceste premize, Gabriela Grigoraș, o tânără mamă din Chișinău, a pus pe roate un atelier de creație pentru haine destinate celor mici. Creații parcă desprinse din seturile de joacă pentru păpuși, văd lumina zilei și bucură ochiul, făcând deliciul tuturor la evenimentele de familie.

Și bebelușii vor să fie eleganți

Din necesitate practică, Gabriela a ajuns să coase la comandă ceea ce nu găsea pe piață. Antreprenoarea spune că a căutat mult, cu diverse ocazii festive, ținute pentru bebeluși, însă de fiecare dată ceva nu era până la urmă așa cum ar fi trebuit. Dacă stilul era ok, atunci stofele erau prea dure; dacă stofa era comodă și moale, atunci modelul pierdea din eleganță. Ca orice părinte, însă, femeia își dorea o ținută care să nu-i dea prea multe bătăi de cap, nici ei, nici micuțului.

Publicitate
...

„LÉGANTE bébé a început când l-am născut pe băiețelul nostru, Damir - inspirația și motivația mea zilnică. Îmi doream o ținută deosebită pentru botez, apoi un alt eveniment de familie ne-a prins în dilema ținutei pentru bebeluș. Ne doream fotografii frumoase pentru albumul de familie, la cer să ne uităm cu admirație și dragoste peste ani. Fiind mămică de băiețel, mi-am propus să creez un brand care să se concentreze pe calitatea stofelor, fără să ne scape stilul, să fie obligatoriu comode și perfecte cu imaginea unui bebe”, ne-a declarat Gabriela.

 

Premium înseamnă simplu și confortabil

Fiind și ea mămica unui băiețel, tânăra antreprenoare a știut din start calitățile pe care trebuie să le aibă brandul LÉGANTE bébé și nu a făcut rabat la detalii. Creațiile care imită perfect costume haute couture pentru naturi, sunt concepute individual și țin să fie de cea mai înaltă calitate. Brandul, deși se poziționează ca unul premium, mizează în ceea ce oferă pe confort și simplitate.

...

„Cu dragoste pentru stil am creat LÉGANTE bébé, îmbrăcăminte și accesorii, realizate având în vedere în primul rând confortul bebelușului, în orice situații și momente, inclusiv la petreceri. Cu dragoste pentru țesăturile de calitate, toate naturale, am căutat materiale uimitor de moi și perfecte pentru pielea sensibilă. Multe detalii ale hăinuțelor sunt croite manual și individual pentru a oferi flexibilitate bebelușului.”

Gabriela Grigoraș, antreprenoare

Autor:

Serviciu unic și creație manuală

Serviciile și modelele brandului sunt unice pe piața de la noi, mai cu seamă că realizarea hăinuțelor elegante se face pentru fiecare copil individual. Detaliile mici, create handmade, fac din costumul minuscul o adevărată bijuterie, care să-i vină copilului perfect. Costumele pot fi și personalizate cu diverse elemente distinctive sau chiar cu numele copilului, brodat pe una dintre piese. Finețea materialelor și unicitatea țesăturii oferă un rafinament elegant ținutelor, iar părinților - o experiență unică la cele mai înalte standarde de calitate și comoditate.

...

„Dacă un bebeluș nu are dexteritatea și verticalitatea în poziție, asta nu înseamnă că el nu poate purta frumos un costum. La fel valabil și pentru copilașii mai măricei, care au nevoie de mobilitate maximă și deplin confort, atunci când decidem să fie eleganți. Mă bucur enorm că le pot oferi băiețeilor ocazia să fie „ca tati” – e o mare fericire pentru ei și o motivație extraordinară. Pentru ca un copil să iubească eleganța, aceasta trebuie să-i vină mănușă. Despre asta este LÉGANTE bébé”, ne asigură antreprenoarea.

...

Brandul LÉGANTE bébé creează costume pentru micuți, începând cu vârsta de 3 luni, fiind unicul atelier pe piață în realizarea costumelor elegante personalizate. Cu o paletă largă de stofe și culori, brandul oferă posibilitatea de combinare diferită a acestora în diferite modele de costume, personalizate la comandă. Orice alte detalii suplimentare pot fi adăugate costumului, la solicitarea clienților. Iar feedbackul lor este mereu luat în considerare.

...

...

Vizitați pagina de Facebook.com/Legantebebe

Instagram.com - @Legantebebe

LÉGANTE bébé - 079482946

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal