Mierea cu ghimbir susține imunitatea și se consumă, la fel ca știrile, măcar o dată pe zi

Mierea cu ghimbir susține imunitatea și se consumă, la fel ca știrile, măcar o dată pe zi

Avem grijă zi de zi, cu ture de dimineață și până seara târziu, ca să fii informat despre tot ce te interesează și „fierbe” în țară și în lume. De asemenea le acordăm atenție și celor care ne citesc și susțin. Pentru „Abonamentele din INIMĂ”, în perioada imediat următoare, susținătorii vor fi îndulciți cu miere și ghimbir, un produs ideal în sezonul rece și pentru imunitate.

Maraton cu 100 de susținători

În redacție avem periodic metafore cu care ne comparăm activitatea zilnică. De mai multă liniște pot beneficia doar creatorii, adică cei care timp de o săptămână sunt dedicați subiectelor de analiză și a reportajelor mari. Redacția, știriștii sunt mereu pe alergare, practic într-un maraton continuu. Ce ne bucură mult este că simțim zilnic suportul celor aproape 100 de membri AGORA care și-au luat abonamente de susținător, iar la final de maraton, când dăm newsletterul zilei, putem merge la familiile noastre cu inima împăcată. Vă recunoaștem însă, ne dorim să fiți și mai mulți, cu mai multe idei, cu mai mult suport pentru noi: puteți „striga” și încurajările, dar și criticile. În comunitatea AGORA, pe Facebook, chiar noi vă răspundem.

Publicitate

Avem grijă de imunitatea voastră

Acum, dacă deveniți susținătorii echipei noastre în acest „maraton zilnic de știri” – avem grijă să fiți cât mai imuni, dar și să puteți „striga” când e cazul. Vă oferim un cadou produs autohton sub forma unui borcănaș cu miere și praf de ghimbir. Acest amestec este perfect în tratarea problemelor respiratorii și este o combinație de neegalat pentru multe alte aspecte ale sănătății. Mierea cu ghimbir ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, întăresc imunitatea și tratează problemele respiratorii și cancerul, mierea fiind un mediu excelent pentru transmiterea beneficiilor ghimbirului în organism.

Mierea cu ghimbir face minuni pentru organism

Beneficiile pentru sănătate ale acestui amestec natural calmant și antiinflamator sunt de-a dreptul uimitoare. Mierea cu ghimbir eliberează tensiunea, promovează fluxul de oxigen în plămâni și ajută la relaxarea vaselor de sânge. Amestecul pe care-l dăm în dar Susținătorilor este un expectorant excelent și, prin urmare, oferă o ameliorare instantanee în tuse, răceală, dureri în gât și un nas care curge. Ghimbirul a fost asociat cu o reducere a grețurilor și a vărsăturilor asociate cu tratamentul cancerului și chimioterapiei. Combinat cu efectele naturale calmante ale mierii, face o soluție puternică de prevenire a vărsăturilor și greții cauzate de diverse surse. Tonicul de miere și ghimbir are un nivel ridicat de proteine, care ajută în procesul digestiv, și stimulează secreția de bilă, care ajută la dizolvarea de grăsime. Nu-i așa că ești și mai motivat să ne susții?

AGORA numără acum 260 de membri în programul de Abonamente de Membership. Aceștia ne susțin financiar, cu abonamente de Fani, Susținători sau Ambasadori. Haide încearcă și tu – va fi foarte dulce, iute doar un pic și foarte tonic – exact ca știrile pe care ți le dăm zilnic. Noi îți pregătim imunitatea pentru știri de calitate. 

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal