Noi „stăm la ceai” cu fanii. Mai mult, le dăruim pentru abonamente migdale și ciocolată

Noi „stăm la ceai” cu fanii. Mai mult, le dăruim pentru abonamente migdale și ciocolată

Ceea ce ne place cel mai mult de când am lansat abonamentele pentru subscripție pe AGORA este comunicarea pe care o avem cu cititorii. Abia așteptăm să „stăm la ceai” cu voi, fanii noștri, dar și cu cei care vor completa rândurile galeriei, pentru a fi o voce auzită. Devino acum Fan pe Agora în programul nostru de membership, iar noi te răsplătim cu bunișor 100% autohton și oferit din inimă.

„La ceai” sau „la tablă”

Unii fani ne comentează activ, ne mustrează, ne iau la rost sau glumesc pentru câte o literă scăpată de noi prin știri... Cu alții însă savurăm ceaiul și cuvintele de bine ca pe opere alese, le așezăm la suflet și parcă revenim la scris cu altă motivație, cu alt elan. De fani vă spuneam: cei care ne devin fani prin abonamente în perioada următoare au parte de un cadou dulce și savuros, oferit din inimă.

Publicitate

Fanii adevărați sunt pe viață

Vă ziceam că în jurnalism e ca în sport. Alergăm mereu pentru fiecare cuvânt scris, iar cei care ne susțin alimentează motivația noastră zilnică de a crea și mai bine. Ce știm de la sport însă se aplică perfect și la noi: odată declarați fani, aceștia sunt pe viață. Îi răsplătim cu știri bine documentate, cu materiale exclusive, iar mai nou și cu un coș de bunătăți unde vor găsi prune în ciocolată, ceai și miez de migdale. Poate e puțin, dar e atât de plăcut și savuros pentru o seară de toamnă…

Delicii autohtone, pe sufletul tău

Dacă nu-ți place ciocolata, cu siguranță preferi miezul de migdale, cunoscut pentru multele sale beneficii aduse sănătății. E bine să le consumi între două reprize de știri, deoarece informație e multă (zilnic redacția produce între 40 și 50 de unități de conținut pe site). Ceaiul din plante naturale, adunate de pe câmpiile țării noastre, are efecte calmante și relaxante, numai bun de savurat cu un video din proiectele de autor, la care muncim cu foarte multă pasiune și dedicație. 

Abia așteptăm să „stăm la ceai” cu voi, fanii noștri... Devino acum Fan pe Agora în programul nostru de membership, iar noi te răsplătim cu bunișor 100% autohton și oferit din inimă.

AGORA numără acum 260 de membri în programul de Abonamente de Membership. Aceștia ne susțin financiar, cu abonamente de Fani, Susținători sau Ambasadori. Haide încearcă și tu – va fi foarte dulce, iute doar un pic și foarte tonic – exact ca știrile pe care ți le dăm zilnic. Noi îți pregătim imunitatea pentru știri de calitate.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal