Transferurile internaționale de bani pot fi primite în oficiile Microinvest din toată țara

Transferurile internaționale de bani pot fi primite în oficiile Microinvest din toată țara

În lumea modernă, transferurile internaționale de bani au devenit un serviciu popular și accesibil pentru fiecare. Totuși, veșnica provocare când trebuie să primești un transfer bănesc este să găsești un loc unde poți primi banii rapid, sigur și fără rânduri prea mari. Microinvest în parteneriat cu Paynet, oferă serviciu nou, disponibil în oficiile noastre secundare din toată țara: remitere de bani prin intermediul sistemelor internaționale de transfer – Ria și Unistream.

Acum poți să primești transferuri bănești în monedă națională, mai aproape de tine, în orice oficiu secundar Microinvest, din cele 13 regiuni ale țării: Chișinău, Orhei, Bălți, Cahul, Comrat, Florești, Râșcani, Soroca, Căușeni, Edineț, Drochia, Ocnița și Ungheni. Tot de ce ai nevoie este un act de identitate și date despre transferul efectuat – de restul ne ocupăm noi.

De ce să primești transferuri internaționale la Microinvest?

Publicitate

Pentru că e comod, sigur și rapid. Trebuie doar să alegi cel mai apropiat de tine oficiu secundar și să primești banii transferați fără rând sau procese prea complicate. Important: începând cu această lună, primirea transferurilor internaționale este disponibilă în toate oficiile Microinvest. Operatorii noștri îți vor explica fiecare etapă, ca în final să ai banii transferați la îndemână.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi, ca să primești un transfer internațional în unul din oficiile secundare Microinvest:

 1. Prezinți buletinul de identitate unuia din operatorii noștri.
 2. Specifici principalele date despre transfer, cum ar fi: sistemul de remiteri (Ria sau Unistream), codul unic de identificare al remiterii de bani, suma și moneda.
 3. În cazul sistemului Unistream, este nevoie de date suplimentare despre persoana care a transmis banii.
 4. La următoarea etapă, semnezi o cerere de eliberare a remiterii de bani și un ordin de eliberare a numerarului, prezentate de operator.
 5. După care, la final, primești banii.

Simplu și pe înțelesul tuturor. Acum poți sta fără grijă că vei putea primit transferurile , chiar și în regiuni. Mai multe detalii despre transferurile bănești la Microinvest găsești pe pagina specială de pe site-ul nostru, destinată acestui serviciu.

Primește transferuri mai aproape de tine, cu Microinvest.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal