„Un gest mic cu impact mare”. Peste 100 de persoane s-au vaccinat weekendul precedent în campania inițiată de Kaufland Moldova (VIDEO)

„Un gest mic cu impact mare”. Peste 100 de persoane s-au vaccinat weekendul precedent în campania inițiată de Kaufland Moldova (VIDEO)

„Un gest mic cu impact mare”- acesta este sloganul pe care s-a adoptat Kaufland Moldova, alăturându-se campaniei Primăriei Municipiului Chișinău pentru vaccinarea persoanelor anti SarsCov2. Kaufland se alătură autorităților în demersurile privind susținerea vaccinării cu două inițiative lăudabile. Pe 25 și 26 septembrie, Autobuzul de vaccinare a staționat în parcarea Kaufland Botanica.

„Kaufland Moldova s-a alăturat Primăriei Municipiului Chișinău în cadrul campaniei de vaccinare care se desfășoare în mai multe locații din capitală, acesta fiind un instrument eficient împotriva pandemiei și a urmărilor grave pe care aceasta le are asupra vieților noastre. Fiecare dintre noi trebuie să dea dovadă de empatie și responsabilitate prin acțiunile sale.”

Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova

Autor:

Publicitate

În semn de mulțumire, pentru fiecare persoană care s-a vaccinat pe loc, Kaufland a oferit un voucher de 20% reducere pentru coșul de cumpărături în magazin.

„E mult mai ușor să vii de-acum la un loc anumit când este anunțat și ai timp. Și deoarece trebuie, înseamnă că trebuie. Mai ale că vine așa o perioadă rece că nu-i de glumit”, a spus o persoană care s-a vaccinat.

„M-a motivat să mă vaccinez situația generală cu îmbolnăvirile pe țară, dar și cererea de la locul de muncă. Nu ne obligă, însă ar fi de dorit”, a declarat Serghei, persoană care s-a vaccinat.

Întrebat dacă a știut de campania Kaufland și a venit special pentru aceasta, Vasile a spus: „Feciorul ne-a spus și am venit aici. Trebuie să ne protejăm de boală toți.”

„Cineva se mai teme, cineva are dubii... Le mai lămurim unele părți pozitive ale procesului de vaccinare, îi mai susținem psihologic și practic, în proporție de 100 de procente, cei care se adresează la noi se vaccinează”, spune Grigore Voloșciuc, șef punct medical al Parcului Urban de Autobuze, coordonator al Punctului Mobil de Vaccinare.

...

„Scopul acestei campanii este să le spună un mulțumesc celor care se vaccinează printr-un gest mic, dar care are un impact mare asupra noastră și a celor din jur. De fapt încurajăm vaccinarea ca fiind singura posibilitate de a reveni la viața normală și la activitățile cu care am fost obișnuiți până acum.”

Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova

Autor:

La Kaufland Decebal s-au vaccinat peste 100 de persoane. În perioada 2-3 octombrie, Autobuzul de vaccinare va staționa în fața magazinului Kaufland Ciocana - strada Mircea cel Bătrân 25/1, în intervalul 10:00 – 18:00. Toți cei care se vor vaccina la autobuzele vor primi un tichet de -20% la coșul de cumpărături în magazin.

...

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal