Un articol exclusiv AGORA, accesibil doar pentru abonați, a fost tipărit într-un ziar

Un articol exclusiv AGORA, accesibil doar pentru abonați, a fost tipărit într-un ziar

Un articol exclusiv AGORA, care este accesibil doar pentru abonați, a fost tipărit într-un ziar regional. Astfel, cititorii au găsit în paginile ziarului Unghiul Puterea leului independent - 36 de ani de economii pentru a cumpăra un apartament și ce schimbări au suferit veniturile moldovenilor de la independență încoace.

...

Materialul AGORA cuprinde ideile precum că, în august 1991, Republica Moldova a pornit pe calea lungă şi dificilă a transformărilor, iar acest lucru s-a făcut resimțit mai ales din punct de vedere economic. În condițiile în care noile realități veneau în contradicție cu trecutul politic şi social al țării, schimbarea s-a produs pe parcursul unei lungi perioade de tranziție, în care economia țării a trecut prin mai multe crize. Poziția leului pe piață a suferit fluctuații intense, iar în raport cu dolarul acesta s-a depreciat de patru ori pe parcursul celor 30 de ani, pornind de la 4,4 lei pentru un dolar, în anii ‘90, și ajungând astăzi la 17,8 lei.

Publicitate

Jurnalista a răspuns la întrebările: Cum s-au schimbat veniturile moldovenilor? Am sărăcit sau am îmbogățit? Câte pâini puteai cumpăra atunci dintr-un salariu mediu și câte acum? Câte luni trebuia să muncești pentru a cumpăra un frigider și câți ani pentru a avea propriul apartament?

Citește acest material exclusiv dedicat membrilor AGORA și susține jurnalismul independent din Republica Moldova, luând un abonament de Fan sau Ambasador.

Exclusiv pentru membri avem și Afganistanul, prin ochii Olgăi Cegorean: Cel mai mult îmi e frică să nu mă mai pot întoarce niciodată acolo

Vezi și alte materiale exclusive: Contabilitatea în lei a Sheriff-ului, controversele din jurul finanțatorilor și reacția Federației Moldovenești de Fotbal. De ce victoria tiraspolenilor a provocat atât de multe dispute

Ce beneficii primesc cei care aleg un abonament AGORA

Atunci când am lansat programul de membership, în Aprilie 2020, unul din cele mai apreciate beneficii erau invitațiile la teatru pe care le ofeream în semn de mulțumire. În pachetele de abonare Susținător (48 lei/lună), Fan (98 lei/lună) și Ambasador (160 lei/lună) sunt incluse mult mai multe beneficii care sperăm să vă placă: acces la cea mai comodă aplicație mobilă de noutăți, adaptată pentru Android și iOS, vizualizarea site-ului în regim ADS FREE, acces la materialele exclusive publicate săptămânal, cadouri de la parteneri, statut de contributor și articole dedicate, un newsletter „MUST READ” de la editoarea-șefă a redacției, Victoria Dumbravă, acces direct în comunicarea cu redacția prin grupuri „închise” pe Facebook. Dar poate cel mai important beneficiu îl vor obține oamenii din jurul nostru: vor continua să citească informații veridice de pe AGORA, pentru că această redacție harnică va continua să scrie datorită vouă.

Toamna e mai mult decât generoasă, iar abonamentele de membri de la AGORA devin mai dulci, mai aromate și cu gust intens. Pentru toți cititorii care decid să devină membri AGORA prin procurarea unui abonament de Susținător, Fan sau Ambasador: oferim cadouri din Inimă, cu produse locale, made in Moldova, în baza unui parteneriat cu From The Heart Shop.

Tot ce înseamnă AGORA astăzi e un efort zilnic al unei echipe din peste 20 de oameni, care publică în mediu câte 40 de noutăți pe zi, și peste 260 de membri care ne susțin financiar, dintre care 106 Fani, 99 de Susținători, 55 de Ambasadori. 

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal