Dar tu știi când e „Ziua Afacerii Tale”? Află cum poți susține afacerile locale din Moldova, împreună cu Metro

Dar tu știi când e „Ziua Afacerii Tale”? Află cum poți susține afacerile locale din Moldova, împreună cu Metro

Anii de pandemie au fost plini de provocări pentru afacerile independente, fie că vorbim de  restaurante, baruri sau de mici cafenele din țara noastră. Pentru a-și reconfirma susținerea, pe 12 octombrie, METRO ne invită să sărbătorim împreună afacerile locale și contribuția pe care o aduc acestea pentru: familii, societate, economie, țară.  În ultimii ani, rețeaua de magazine și-a asumat misiunea de a convinge oamenii să aleagă în fiecare zi business-urile locale, contribuind astfel la creșterea vânzărilor, a șanselor de reușită și la progresul acestora. Iată de ce, pentru al șaselea an consecutiv, de „Ziua Afacerii Tale”,  METRO își oferă suportul pentru promovarea business-ului local din 25 de țări.

„METRO Moldova este un partener de încredere și rămâne a fi ambasadorul afacerilor locale. Ne dorim ca prin eforturi comune să susținem revigorarea industriei ospitaliere, una dintre cele mai afectate industrii în timpul pandemiei de COVID – 19. Cu ocazia „Zilei Afacerii Tale” – eveniment prin care celebrăm afacerile independente cărora le trecem pragul și revenim cu plăcere de fiecare dată, deoarece ele definesc comunitatea noastră – vă îndemnăm să vizitați localurile sau să comandați online produsele preferate din meniu. Și asta pentru că, astfel, ne vom bucura de experiențe plăcute și îi vom susține pe proprietari să-și continue activitatea.”

Serghei Martînov, director general METRO Moldova

Autor:

Publicitate

Afacerile independente sunt cele care dau culoare comunității și ne oferă mari sau mici bucurii, fie că vorbim despre experiențe de cumpărături, gastronomice sau evenimente din viața de familie. De asemenea, ele au un rol important în societate, întrucât creează locuri de muncă, un absolut necesar pentru dezvoltarea economiei țării.

„Susținerea afacerilor independente este în interesul tuturor, iar contribuția noastră este vitală. Să le arătăm partenerilor noștri că pot miza pe suportul nostru. Traditional, în această zi, am decis să să oferim posibilitatea angajaților noștri de a lua masa în restaurantele sau cafenelele partenere, savurând bucatele preferate împreună cu familia. Astfel, vrem să le mulțumim tuturor celor din familia METRO pentru munca cu dedicație și eforturile pe care le depun zilnic. La fel, dorim să le arătam angajaților noștri că METRO este mai mult decât o experiență. Totodată, aceasta este ocazia potrivită de a ne reconfirma promisiunea de brand prin care declarăm: „Succesul tău este afacerea noastră”

Serghei Martînov, director general METRO Moldova

Autor:

...

METRO – #RămânemAproape!

METRO este unul dintre liderii internaționali în domeniul vânzărilor en-gros, cu un sortiment de produse alimentare și nealimentare care deservește clienți din industria HoReCa și revânzători. La nivel global, METRO deservește peste 16 milioane de clienți care pot alege să facă cumpărături în unul dintre magazinele sale de format mare, să comande online, să-și colecteze cumpărăturile la magazin sau să le fie livrate. METRO susține competitivitatea întreprinzătorilor cu soluții digitale și contribuie astfel la diversitatea culturală din comerțul cu amănuntul și sectorul ospitalier. Sustenabilitatea este un pilon cheie al afacerii METRO, compania deținând primul loc la indicatorul Sustenabilității Dow Jones în industria comercializării produselor alimentare. În Republica Moldova, METRO este prezentă din 2004, având trei magazine, peste 25 de mii de produse pe rafturi și o echipă de cca 600 de angajați.

Pentru mai multe informații, vizitați METRO.md

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal