Linella celebrează 20 ani cu promoții mari pentru clienți și premii aniversare (VIDEO)

Linella celebrează 20 ani cu promoții mari pentru clienți și premii aniversare (VIDEO)

Linella aniversează în luna octombrie 20 de ani de la deschiderea primului magazin. Momentul este marcat printr-o campanie aniversară, care pune accentul pe valorile centrale ale brandului: încredere și calitate în relația cu clienții și partenerii săi.Astfel, până pe 15 decembrie 2021, retailerul va sărbători alături de clienți, colegi, parteneri și toți cei care au contribuit în acest parcurs la dezvoltarea până în prezent și la menținerea în topul retail-ului modern din Republica Moldova.

„În luna octombrie aniversăm 20 ani de angajament Linella. O cifră rotundă ca 20 nu ar fi putut trece neobservată și dorim să mulțumim în primul rând clienților noștri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. De asemenea, le suntem recunoscători partenerilor și felicităm întreaga echipă Linella pentru devotamentul și susținerea pe care au manifestat-o de-a lungul timpului. Suntem aici, de 20 de ani, într-o echipă puternică care crește zi de zi.”

Igor Calcîi, Director General Linella

Autor:

Publicitate

Istoria Linella a început în urmă cu 20 de ani, mai exact pe 17 octombrie 2001, odată cu deschiderea primului magazin cu servire la tejghea, în orașul Chișinău, iar în prezent rețeaua include peste 120 de magazine, cu un total de 55 de unități în Chișinău și în alte orașe din regiunile țării.Două decenii marcate de transformări în spațiul magazinelor Linella, de experiențe noi la cumpărături și multe inovații care au contribuit la modernizarea retail-ului din Republica Moldova.Linella oferă zilnic peste 10 000 mii de produse de calitate, care au la bază rețete tradiționale sau internaționale, iar din preocuparea permanentă de a-i inspira pe clienți, Linella își dezvoltă continuu portofoliul de produse marcă proprie, precum și parteneriatele cu producătorii locali.

O CAMPANIE AMPLĂ

Prin campania aniversară, care se va desfășura pe întreg teritoriul țării, vizibilă pe toate mediile de comunicare – TV, online, revistă promoțională, în magazine, PR și pe canalele interne, Linella va sărbători cei 20 de ani împreună cu clienții, prin promoții la diferite categorii de produse, atât în magazinele fizice, cât și online, și printr-o tombolă națională cu premii speciale.

...

Pentru a participa la tombolă, consumatorii trebuie să înscrie codul de participare primit pe anexa bonului fiscal la casele de marcat, pe site-ul campaniei www.20ani.linella.md, iar fiecare cod de participare înscris înseamnă o șansă în plus pentru a câștiga unul din cele 2220 de premii.Mai mult de atât, în fiecare zi de marți și miercuri a săptămânii, diverse categorii de produse beneficiază de reducere de 20% la toate produsele din gamă.Mai mult de atât, în fiecare zi de marți și miercuri a săptămânii, diverse categorii de produse beneficiază de reducere de 20% la toate produsele din gamă.

RECUNOȘTINȚĂ CLIENȚILOR FIDELI

În toți cei 20 de ani, Linella a parcurs un drum de succes cu fiecare din clienții săi, în care inovația a fost un concept de bază, adus la viață an de an de echipele din magazine, depozite și oficiul administrativ. Retailerul a venit aproape de moldoveni prin magazinele de proximitate, s-a integrat în stilul lor de viață și a susținut numeroase proiecte sociale, prin care reușesc să contribuie la dezvoltarea țării, din grijă față de oameni și comunități, față de mediul înconjurător, resurse și întreaga societate.

Aniversarea celor 20 ani Linella, este momentul potrivit pentru a exprima recunoștința și mulțumirea către consumatori, cei care au fost alături în toți acești ani și au ajutat la crearea istoriei de succes din prezent.

Între 07 octombrie și 15 decembrie, consumatorii care fac cumpărături în magazinele Linella din țară de minim 220 de lei pe un singur bon fiscal, în care se vor regăsi 2 produse din revista promoțională activă la momentul cumpărăturii, pot câștiga unul din cele 20 de automobile Suzuki Vitara sau vouchere valorice pentru cumpărături în sumă de 220 sau 2000 lei.

Mai multe detalii și regulamentul campaniei aniversare se găsesc pe www.20ani.linella.md .

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal