De la medicină la psihologia cifrelor. Trainerul internațional Syusai, Elizaveta Moscaliciuc, ne dezvăluie posibilitățile acestei științe

De la medicină la psihologia cifrelor. Trainerul internațional Syusai, Elizaveta Moscaliciuc, ne dezvăluie posibilitățile acestei științe

„Spune-mi pe ce dată ești născut și îți voi spune cine ești” – ați auzit probabil de multe ori această frază, însă puțini sunt experți în cifre care pot, cu adevărat și complex interpreta cifrele din viața noastră. Pasionată de cifre, dar și dorind să cunoască ce se ascunde dincolo de diagnozele medicale, Elizaveta Moscaliciuc, medic de familie, a pornit pe calea studierii cifrelor acum câțiva ani. Master certificat în psihologia cifrelor, trainera de calificare internațională deține informații nu numai despre fizicul pacientului, dar poate pătrunde și în subconștientul acestuia. Energoterapeuta ne dezvăluie ce ascund cifrele din data nașterii, ce patologii posibile putem dezvolta în momentul atunci când „cifrele intră în minus” și cum ne influențează în acest sens emoțiile negative: frica, furia, fobia, gelozia, supărarea sau ura.

„Codul” care ne este predestinat

„Spunea Zhanat Kozhamzharov că o persoană are două căi spre fericire și armonizare a vieții sale: prima cale e printr-o criză, iar ce-a de-a doua cale - prin cunoaștere. Ei bine, eu după ce am studiat organismul uman de-a fir-a-păr la Universitatea de Medicină, am practicat medicina de familie mai mulți ani, n-am abandonat pasiunea pentru cifre nicio clipă. După studii aprofundate m-am certificat la Moscova în psihologia cifrelor și sunt acum unul din puținii master-traineri internațional al științei Syusai din Republica Moldova. O să vă dezvălui mai multe despre această știință absolut deosebită, care ascunde pentru fiecare dintre noi răspunsul la întrebări poate existențiale: care este scopul meu și ce trebuie să fac pentru a fi fericit? Potrivit științei Syusai, răspunsurile la aceste întrebări sunt „criptate” în data nașterii. Și cu ajutorul decodificării acestui cod, puteți înțelege ce să faceți, cum să vă comportați, la ce obiceiuri să renunțați pentru a ieși din programul minții”, explică Elizaveta Moscalciuc.

Publicitate

Istoria și apariția Syusai în Moldova

„Syusai este o ramură a Raja Yoga, a cărei practică există de câteva mii de ani. „Raja yoga” sau yoga regală este yoga în care lucrăm exclusiv cu conștiința, inclusiv meditația și introspecția. Syusai este știința disciplinei minții și a realizării sufletului. Cu ajutorul acestei științe, este posibilă armonizarea tuturor sferelor vieții, găsirea echilibrului și îndeplinirea misiunii unei persoane. Pentru Moldova, această știință, este o direcție absolut nouă. Fondatorul științei Syusai este reformatorul conștiinței, Grand Doctor, academician al Universității Oxford, profesor în domeniul psihologiei și profesorul meu - Zhanat Kozhamzharov. O caracteristică importantă a acestei științe este că ceea ce dobândim ca și bagaj de cunoștințe poate fi obținut doar din gură în gură. Nu există manual, cărți sau altă literatură despre știința Syusai. În Moldova suntem doar 3 persoane, care dețin secretele acestei științe”, explică specialista.

 

Ce ne poate spune psihologia cifrelor

„Syusai este știința secolul XXI despre psihologia cifrelor, al cărei scop principal este disciplina minții și descifrarea așa-numitului cod al Sufletului, în baza datei nașterii noastre. De fapt, acest cod conține toate informațiile necesare despre soarta și viața unei persoane. Cunoscându-l, nu numai că poți să-ți înțelegi mai bine persoana, ci și să-ți afli scopul în viață. Acesta ne dezvăluie „instrucțiuni gata făcute” despre cum să acționezi pentru a-ți realiza potențialul, pentru a-ți controla deficiențele sau neajunsurile și chiar pentru a-ți transforma viața la 180 de grade. Această știință poate fi atribuită uneia dintre numeroasele practici de mindfulness, care vă permite să vă scufundați în subconștient, să vă cunoașteți din nou și să vă descoperiți dintr-o latură complet neașteptată”, mai spune energoterapeuta. 

Ce cifre ne afectează viața?

„Potrivit științei Syusai, nu numai data nașterii afectează viața și soarta unei persoane, ci și cifra numelui, data încheierii unor contracte importante, data încheierii căsătoriei și chiar numărul de telefon, al cardului bancar, al apartamentului sau al casei. Știind cum ne afectează aceste cifre, putem înțelege cum să ne îmbunătățim viața, cum să dezvoltăm relații cu ceilalți, cum să armonizăm relația în cuplu, cum să dezvoltăm creativitatea și cum să ne menținem tinerețea și sănătatea. Probabil sunt elementele pe care mizează fiecare dintre noi, încearcă să le găsească explicația sau sensul pentru a atinge succesul și a avea o viață echilibrată”, mai adaugă Eliza Moscaliciuc.

Care este diferența dintre Syusai și numerologie?

„La prima vedere, s-ar părea că Syusai este un nume la modă pentru numerologia veche și bine cunoscută. Cu toate acestea, principiile științei Syusai merg mult mai adânc. În timp ce numerologia ne dezvăluie trăsăturile de personalitate într-un mod foarte generalist și afirmă doar faptele, Syusai analizează fiecare cifră din două perspective: descoperă atât partea pozitivă, cât și negativă a acestora, oferă instrucțiuni clare cum să lucrați cu trăsăturile pozitive și negative ale personalității. Mai mult, această știință ne va descoperi cum să dobândim valori pozitive, ne sugerează care cifre sunt lipsite de energie și cum să dobândim această energie, practic dezvăluie misiunea unei persoane. Mai simplu spus, Syusai oferă omului un adevărat ghid și sfaturi care îl vor ajuta să se realizeze la maxim în toate sferele vieții. Doar știința Syusai are capacitatea de a corecta indezirabilul, de a evita necazurile și a găsi calea spre fericire”, afirmă trainerul de creștere personală Elizaveta Moscalciuc.

 

Ce putem afla în timpul unei consultații prin prisma științei Syusai

„Pornim de la simpla înțelegere a propriei persoane – lucru indispensabil fiecărei persoane. Vom învăța să înțelegem și persoanele din jur și să construim relații armonioase. Pentru mulți dintre noi, Syusai va dezvălui cum să încetăm să mai suferim și să ne dezvoltăm gândirea pozitivă prin elaborarea noilor scheme de conduită pentru o viață fericită.

Veți afla despre:

 • Cifra Conștiinței personale, care reprezintă ceea ce gândim și dorim să obținem.
 • Misiunea, vectorul de acțiune al Ego-ului. Cum acționați pozitiv sau negativ. Misiunea reprezintă modul în care acționează o persoană. Se conectează integral la 33 de ani. Prin urmare, foarte des ne căsătorim cu o persoană, dar la 33 de ani ne trezim cu alta. Dacă Misiunea nu este egală cu Cifra Conștiinței, atunci la 33 de ani persoană se schimbă complet.
 • Matricea. Ce energii lipsesc și practici concrete pentru obținerea și dezvoltarea acestora.
 • Sarcina de la Creator, în urma îndeplinirii căreia, persoana își trăiește viața în armonie.
 • Predestinația sfera de activitate și caracterul acțiunilor.
 • Anul personal. Cu ce trebuie și poate să se ocupe persoana în anul curent și ce trebuie să evite.
 • Numerele de succes și cu ghinion al cardului bancar, casei, oficiului, contractului, mașinii etc.
 • Analizarea relațiilor interpersonale cu 1-3 persoane concrete.
 • Analizarea situațiilor de conflict și determinarea modului de rezolvare a acestora.
 • Stabilirea și reglarea comunicației cu membrii familiei, rudele, prietenii și colegii de serviciu.
 • Pentru tineri însurăței și cupluri dezvăluirea adevăratei personalități și adevăratelor scopuri de viață a partenerului. Modul de comportament în cuplu pentru a evita situațiile de conflict.
 • Determinarea datei ideale de înregistrare a căsătoriei.

Ce vreau să rețineți din aceste informații este că oamenii mint, însă cifrele NU mint niciodată. Vă aștept să ne descoperim împreună”, a mai spus în final Elizaveta Moscaliciuc, master certificat în Psihologia cifrelor, Master-trainer internațional al științei Syusai.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal