RE/MAX Moldova își extinde rețeaua de francize imobiliare din Chișinău (VIDEO)

RE/MAX Moldova își extinde rețeaua de francize imobiliare din Chișinău (VIDEO)

RE/MAX Moldova, parte celei mai mari rețele de agenții imobiliare în sistem de franciză la nivel mondial, își extinde rețeaua. O nouă echipă de profesioniști în imobiliare va lucra pentru a dezvolta cultura de tranzacționare în Republica Moldova folosind standardele, instrumentele și experiența globală RE/MAX.

Pe data de 21 octombrie, la ora 16:00, în incinta unui centru de business de pe strada Calea Orheiului 28/1, municipiul Chișinău, va avea loc deschiderea unui nou birou în sistem de franciză.

Publicitate

Astfel, biroul RE/MAX Total își propune să devină prima alegere a clienților într-un oraș aflat în continuă reinventare, viu și perfect dinamic din punct de vedere al investițiilor și tranzacțiilor imobiliare.

„Punctele forte care m-au convins să ader la rețeaua mondială - Brand, Suport și Rețea”.

Andrei Cavcaliuc, Broker/Owner RE/MAX Total

Autor:

...

Echipa RE/MAX Total își dorește să devină un real sprijin pentru fiecare persoană care își dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare.

Parcurgând un proces selectiv de recrutare a agenților imobiliari va crește nivelul de calificare profesională printr-un program complex de instruire, oferit de Academia RE/MAX. Avem convingerea că vom genera încredere de la prima tranzacție.

„Am decis să fac parte din RE/MAX pentru oportunitatea de a aplica o conduită antreprenorială deja testată la nivel internațional, pentru echipa enormă deja formată ca o familie. Apreciez mult cultura armonioasă și abordările profesioniste care se asociază brandului.”

Andrei Botezatu, Broker/Owner RE/MAX Total

Autor:

...

Republica Moldova are un potenţial uriaş pentru piaţa consultanţei imobiliare, iar strategia RE/MAX este perfect adaptată pentru a dezvolta aici o reţea puternică de agenţi şi birouri - aşa cum deja a făcut-o în zeci de alte ţări din Europa şi din întreaga lume. Birourile RE/MAX sunt adevărate „real estate factories” care îşi dezvoltă afacerile într-un ritm ascendent de la un an la altul pe întreg cuprinsul Europei şi pe tot globul. Pentru un antreprenor este o adevărată oportunitate - o afacere „la cheie” cu o investiţie minimă, fără a fi necesare stocuri ce pot atinge valori uriaşe, fără costuri salariale, având un potenţial rapid de creştere.

Investiții imobiliare de succes cu parteneri de încredere 

În anul 2020 balonul cu aer cald a ajuns în Republica Moldova și sub acest semn RE/MAX s-au deschis două birouri în Chișinău. Intenţia noastră a fost să dezvoltăm reţeaua RE/MAX pe principii mult mai sănătoase, aşa cum funcţionează cu succes în cele peste 110 ţări în care sunt afiliaţi peste 140.000 de consultanți imobiliari. Pentru toţi membrii RE/MAX Moldova pregătim un pachet solid de avantaje şi beneficii, vorbind în principal despre: brand, suport și rețea.

Alătură-te RE/MAX , ca să poți porni afacerea ta ca lider al pieței imobiliare din Moldova.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal