Mobiasbanca devine oficial, dar și la capitolul imagine - OTP Bank

Mobiasbanca devine oficial, dar și la capitolul imagine - OTP Bank

După doi ani de când banca a devenit parte a OTP Group, Mobiasbanca trece printr-un proces amplu de rebranding cu schimbarea numelui, logo-ului și devine OTP Bank. În 2019, Mobiasbanca a devenit parte a OTP Group - unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare, o adevărată poveste de succes a Europei Centrale și de Est. OTP Bank este o instituție de credit universală care oferă o gamă largă de servicii și produse bancare pentru clienții corporativi și privați.

După achiziție, OTP Bank Nyrt Ungaria a devenit acționarul băncii în proporție de 96,69%. Acesta marchează începutul unui nou capitol în istoria băncii, cu o viziune accentuată de dezvoltare, care este marcată de asemenea de noul logo și identitatea băncii.

În urma Adunării Generale a Acționarilor din 13 mai 2021, organizată prin corespondență, s-a decis schimbarea numelui băncii în OTP Bank S.A., care a intrat în vigoare la 17 iunie 2021.

Publicitate

După o aliniere reușită a proceselor și ajustarea structurii organizaționale la modelul de afaceri al Grupului, procesul de integrare completă și preluare a celor mai bune practici în activitatea viitoare a OTP Bank a fost finalizat cu succes. Începând de acum și până în martie 2022, suntem în proces de rebranding a numelui și logo-ul – OTP Bank, ca parte a strategiei noastre de rebranding.

Rebrandingul este un proces amplu implementat pas cu pas, începând cu sucursalele și informațiile pentru clienți, parteneri și apoi continuând treptat cu produse, documente și aplicații online.

OTP Bank va continua să dezvolte canale digitale de servicii pentru clienți, cu accent pe îmbunătățirea calității serviciilor. Strategia OTP Bank este axată pe lansarea de produse și servicii sigure, combinate cu tehnologii avansate. Una dintre prioritățile băncii este dezvoltarea unui canal bancar de autoservire prin intermediul bancomatelor moderne. De aceea s-a optat pentru ATM-urile de tip cash recycling dotate cu software specializat, care va extinde în viitorul apropiat funcționalitatea acestor dispozitive.

Banca a demonstrat de-a lungul anilor că merită încrederea clienților săi și aprecierea partenerilor săi externi. Rezultatele foarte bune înregistrate de OTP Bank au fost posibile datorită unei echipe inovatoare și responsabile, o echipă care a dat dovadă de integritate.

Urmând schimbarea acționarului și integrarea în OTP Group, ne menținem angajamentul de a ne susține parteneriatul și de a urmări inițiative comune în beneficiul băncii și al clienților noștri.

Expertiza acumulată timp de 30 de ani pe piața bancară, conjugată cu o strategie de business direcționată spre generarea de valoare pentru clienți, acționari și angajați - ne face încrezători în consolidarea poziției băncii pe piața financiară din Moldova. Susținută de un acționar european stabil și puternic, OTP Bank va continua să scrie istorie în domeniul financiar - bancar din Republica Moldova.

#Mobiasbanca devine OTP Bank

OTP Group este un jucător bancar dominant în Ungaria și în regiunea Europei Centrale și de Est, care oferă servicii financiare de înaltă calitate pentru cei peste 16 milioane de clienți retail, individuali și corporativi din unsprezece țări, prin intermediul a 1700 de sucursale, 4900 de bancomate, online și canale digitale de deservire la distanță.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal