Primește cadou un eBook de la Editura Cartier. Ia un abonament la AGORA și te răsplătim cu poftă de lectură

Primește cadou un eBook de la Editura Cartier. Ia un abonament la AGORA și te răsplătim cu poftă de lectură

Informarea și educarea continuă a fost mereu una dintre principalele devize ale redacției noastre. Într-un parteneriat de ani de zile pe care îl avem cu Editura Cartier, venim și de această dată cu mai multă informație și deschidere pentru membrii comunității noastre. În luna noiembrie, un abonament la AGORA nu-ți aduce doar știrile de acasă, dar și carte în limba română, accesibilă pe orice device electronic.

Un eBook în dar

N-am timp de lectură, tot mai des. Pentru toate ne ajunge vreme, iar ecranele ne-au acaparat mai multe sfere ale vieții. Ce-ar fi să ai și lectura pe ecrane, dacă tot nu te poți despărți de tabletă sau telefon măcar pentru jumătate de oră pe zi? Îți oferim un eBook în limba română cu una dintre cele mai recente și populare cărți, apărute la Editura Cartier de curând. Desigur, pentru un Abonament la AGORA. 

Publicitate

Dependența (de lectură?)

„Dependența” este cel mai nou roman al scriitorului și publicistului Constantin Cheianu, lansat în 2020 la Editura Cartier. Cartea elogiază povestea duală a lui Dan Mătăsaru: pe de-o parte - ziaristul curajos, amenințat cu moartea de politicienii corupți care au confiscat Republica Moldova, aclamat ca un erou de popor; de cealaltă - un personaj fragil, care nu poate uita traumele copilăriei din Basarabia sovietică, marcată de tatăl bețiv și mama autoritară. Te-am intrigat suficient? Află cum se încheie cariera acestui personaj, dar și că: „Dependența e un roman social, politic, erotic, dar mai ales un bildungsroman scris dezinhibat, cu ruperi de ritm tematice și stilistice, care se citește pe nerăsuflate”, după cum notează Bogdan Crețu.

Ce mai primești de la noi

Un abonament de Susținător, Fan sau Ambasador la AGORA își dă accesul la cele mai proaspete știri din țară și de peste hotare, documentate și împachetate pentru buna ta informare. Mai mult, ai primul acces la materialele exclusive, dedicate membrilor noștri, dar și la alte beneficii pe care le poți vedea pe Pagina de Abonamente. În luna noiembrie, acestor beneficii se adaugă și o carte de calitate, în format electronic.

Cu fiecare abonament, comunitatea oamenilor informați devine mai puternică, iar noi putem crea și oferi în continuare știri, reportaje, editoriale sau emisiuni de cea mai înaltă calitate jurnalistică.

Ia un abonament, primește un eBook în dar!

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal