5 motive de ce să cumperi doar de la distribuitori autorizați

5 motive de ce să cumperi doar de la distribuitori autorizați

Ai fost tentat vreodată să cumperi tehnică LG la un preț incredibil de mic de pe vreun site dubios? Citește acest articol și află de ce să nu o faci.

Pentru început, produsele aduse ilegal în țară, care au ocolit taxele vamale și nu au documentația necesară – dăunează tuturor. Acestea sunt destinate pentru vânzărea în alte țări și de obicei sunt cu 10 – 15% mai ieftine.

Această diferență de preț nu vă va aduce beneficii, dar din contra cumpărând un astfel de produs vă lipsiți de garanție oficială și de multe alte beneficii.

Publicitate

Un astfel de produs nu are instrucțiuni în limba de stat, iar panoul de control poate fi și el într-o limbă străină, ceea ce va provoca cu siguranță dificultați în utilizare. Iar, dacă nu veți rămâne mulțumit de produs, returnarea lui va fi imposibilă. Și cel mai important, astfel de produse de cele mai multe ori nu trec toate certificările și nu îndeplinesc standardele de calitate.

De aceea, dacă doriți să procurați tehnică LG, alegeți să o luați doar de la distribuitori autorizați.

1. Veți primi un produs nou, 100% original. 

Deseori suntem atrași super-oferte la tehnica pe care dorim să o procurăm. Vânzătorul ne asigură că produsul este 100% original. Dar ne poate demonstra?! Deseori, nu. Doar cumpărând de la distribuitori autorizați puteți fi încrezuți că nu veți primi un produs contrafăcut.

2. Veți primi garanție autorizată. 

Pentru siguranță, la toate produsele LG cumpărate de la partenerii autorizați primiți o garanție oficială. Prin garanția comercială aveți la dispoziție servicii de reparație gratuită și poți fi sigur că se folosesc doar piese de schimb originale. Beneficiați de 2 ani garanție la orice produs și tocmai 10 ani garanție la: motorul direct drive, compresorul frigiderului, dar și a aspiratorului și magnetronul cuptorului. Daca doriți să o folosiți, toate detaliile și condițiile le puteți afla de la magazinul din care a fost procurat produsul.

3. Veți avea posibilitatea de retur sau schimb. 

În cazul în care produsul procurat din unul din magazinele partenerilor noștri prezintă unele defecte, care afectează nivelul lor de funcționare veți putea beneficia de dreptul vostru deplin privind returnarea produsului.

4. Veți beneficia de un service personalizat și de bună calitate. 

Atunci când mergeți în magazinele partenerilor noștri puteți conta pe o asistență calificată. Astfel, dacă nu cunoașteți specificațiile frigiderelor, mașinilor de spălat, televizoarelor LG nu e o problemă. Consultanții vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită.

5. Veți putea beneficia de oferte speciale la tehnica LG. 

Împreună cu partenerii noștri dorim să facem tehnica LG accesibilă pentru toți. Aveți posibilitatea de a procura produsele preferate LG în credit cu condiții avantajoase, dar și de a prinde oferte speciale.

Alegeți exclusiv distribuitori autorizați LG și vă veți bucura mulți ani de tehnica ta preferată.

Partenerii autorizați LG sunt: Maximum, Enter, Darwin, Hi-tech Кишинев, Hi-tech Тирасполь, Bomba.

LG Facebook

LG Instagram

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal