Tirex Petrol a mai făcut fericite trei familii din țară, în urma unei tombole cu premii (FOTO)

Tirex Petrol a mai făcut fericite trei familii din țară, în urma unei tombole cu premii (FOTO)

Tombola „Răsplătim Energia cu Premii” organizată de Tirex Petrol a luat sfârșit, utilând gospodăriile clienților săi cu tractoare, ATV-uri, trotinete, scutere și multe alte premii mici. În total, compania a pus la bătaie trei trotinete electrice Xiaomi MiJia IS, trei scutere electrice Aima Power Eagle 2, două ATV-uri, două tractoare cu freză și premiul cel mare, un tractor Belarus MTZ 82.1.

Condițiile de participare la campania promoțională au fost pe cât se poate de simple. Persoanele fizice care s-au alimentat în valoare de 400 lei și persoanele juridice în valoare de 800 lei, au avut posibilitatea de a extrage un bilețel cu un câștig momentan sau participarea la cele trei mari extrageri.

Pe lângă premiile mari, clienții Tirex Petrol au beneficiat de peste 8000 premii mici, câștigate instantaneu în stațiile PECO. Printre acestea se numărau, aspiratoare și registratoare auto, lavete, odorizante, setul automobilistului, încărcătoare, truse medicale, lichid pentru parbriz, dar și certificate valorice la combustibil.

Publicitate

La ultima extragere care a avut loc miercuri, 3 Noiembrie, ora 18:00 în direct la Jurnal TV, au participat peste 150.000 bilețele, însă cel mai mare noroc l-a avut câștigător premiului cel mare.

„În fiecare zi trecând pe la stația PECO Tirex Petrol unde mă alimentăm, am observat un tractor și mi-am pus ca scop să-l câștig. Am participat de 35 ori și într-un final am câștigat.” “Sincer să fiu credeam că e o glumă, dar m-au contactat de la Tirex și au confirmat câștigul meu.”, “Un sincer mulțumesc companiei Tirex Petrol pentru că are grijă de clienții săi în așa mod generos.”

Andrei Dmitrenco, câștigătorului Tractorului Belarus MTZ 82.1

Autor:

Câștigătorul scuterului electric, Calarașciuc Serghei, abia aștepta să-și bucure familia cu câștigul său: „Să-mi ridic premiul mă ajută nepoțelul meu de 10 ani, a insistat să meargă cu mine, ca să facem primul cerc împreună”.

„Operatorul din stație mi-a propus să particip la tombolă. M-am alimentat de 400 lei și am câștigat o trotinetă. Sunt foarte bucuros de acest premiu, copii mei îl vor aprecia.”

Murzac Igor, câștigătorul trotinetei

Autor:

Campania promoțională a început pe 1 Mai 2021 și a luat sfârșit în Noiembrie, lăsând clienții Tirex Petrol cu emoții de neuitat dar și premii pe cinste.

Compania, promite să revină curând cu alte campanii promoționale și mai generoase pentru a depăși contact așteptările clienților săi.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal