Start BINE de la mine: persoanele publice susțin Săptămâna Bunătății cu propriile exemple de implicare (VIDEO)

Start BINE de la mine: persoanele publice susțin Săptămâna Bunătății cu propriile exemple de implicare (VIDEO)

În cadrul Săpătămânii Naționale a Bunătății, desfășurate în perioada 8-12 noiembrie, ne-am propus să facem cunoscut fenomenul filantropiei în Moldova și oamenii care trăiesc prin implicare sau beneficiază de gesturile de bunătate ale altor oameni.

În acest context, Lilu, Iulian Bercu și Steluța Andreev în rol de Ambasadori ai Săptămânii Bunătății, au împărtășit ce îi determină să se implice în proiecte de caritate, care au fost cele mai emoționante experiențe în rol de filantropi și de ce consideră că e în puterea fiecăruia dintre noi să facă un bine pentru cei care au nevoie de ajutor.

Steluța Andreeva, expert în comunicare de criză, Ambasadoare proiect: Se spune că dacă ne doare durerea noastră suntem vii, iar dacă ne doare durerea altora suntem oameni. Faptele bune sunt partea cea mai importantă din viața mea. Am trecut și eu, exact ca noi toți, prin momente extrem de dificile, momente care m-au îngenunchiat, momente în care spuneam: Doamne eu muncesc, lupt dar am ajuns în această situație și nu știu ce să fac, fă tu ceva pentru mine te rog. Și de fiecare dată Dumnezeu mă salva prin oameni. Ceea ce fac de aproape 13 ani, în afara orelor de muncă, fiecare acțiune de voluntariat este defapt recușoștința, este răspunsul meu universului și lui Dumnezeu pentru tot ce am, tot ce sunt și tot pot astăzi.

Publicitate

Iulian Bercu, Președinte Run Moldova, Ambasador proiect: Ca și în oricare alt domeniu, taxe sau respectarea regulilor de circulație, orice schimbare începe cu tine și în acest caz, Bunătatea începe cu tine! Nu trebuie să aștepți ca o mână de ajutor primul să o dea cel de alături, prietenul sau cunoscutul. Fă bine pentru că de la tine o să înceapă tot lanțul de facere de bine de rezolvarea problemelor cu care se confruntă cei care au o viață mai grea decât noi.

Lilu, influiencer, jurnalistă, Ambasadoare proiect: Bunătatea se învață, eu am învățat-o și sper că voi fi un exemplu bun și pentru fetele noastre și pentru alți oameni, pentru că răul prea repede e peste tot. Bunătatea mult mai greu ajunge la inimile oamenilor, iar cel mai sensibil loc este acolo și cred că oamenii până la urmă sunt fericiți, iar atunci când ești fericit vrei să-i faci și pe alții fericiți. Respectiv, vrei să faci fapte bune și să-i bucuri pe cei din jurul tău.

Vedeți AICI interviul integral cu cei care au ales să facă binele și să inspire și pe alții în acest demers nobil.

Materialul a fost realizat în cadrul Săptămânii Naționale a Bunătății, desfășurată de Platforma pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei, cu susținerea financiară a Suediei.

Vă invităm să urmăriți acțiunile desfășurate în cadrul Săptămânii pe pagina Evenimentului sau pe pagina Platformei pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal