Cine se face vinovat că la Kiss FM avem doar hituri și ce emoții domină în echipă. Interviu LIVE cu DJ-ii și știrista stației Chișinău (VIDEO)

Cine se face vinovat că la Kiss FM avem doar hituri și ce emoții domină în echipă. Interviu LIVE cu DJ-ii și știrista stației Chișinău (VIDEO)

Am provocat echipa KissFM și i-am adus LIVE, la apel, la aniversarea frumoasă de 18 ani pe care au sărbătorit-o recent. Kiss FM a împlinit 18 ani de activitate pe unde radio. Cum simte și vede aniversarea echipa de DJ și știriști de la Chișinău și când vin în Republica Moldova „Rusu și Andrei” de la „Foarte bună dimineața” ne-au dezvăluit Sanda Rebeja, Flaviu Sandu și Andreia Casapu. La radio și la mulți ani, iar detalii, vedeți în interviu.

Cum se simte echipa la 18 ani de Kiss FM

Publicitate

„Sunt proaspăt venită în echipă și vă asigur că tot ce se întâmplă aici se întâmplă din toată inima, pentru că în spate la toate procesele și tot ce se întâmplă stau niște oameni extraordinari. Am o postură mai serioasă, aducând știrile pe post, însă la 18 ani este o libertate, dar și sunt niște responsabilități, pe lângă libertatea pe care ne-o asumăm. Este extraordinar ce se întâmplă. Am o dragoste la prima vedere cu tot ce înseamnă radio, dar și cu oamenii din spatele acestui post.”

Andreia Casapu, știristă Kiss FM Chișinău

Autor:

„Emoțiile mele sunt mereu ca la început, fără schimbări, dar în cel mai pozitiv sens. Fiecare an e ca primul an de job. Și la noi a fost dragoste la prima vedere și cumva se menține încă. Și acum 18 ani se difuzau hituri, iar noi ne străduim să menținem ritmul peste ani, iar asta ne bucură mult și pe noi și, sper eu și pe ascultătorii noștri.”

Sanda Rebeja, DJ Kiss FM Chișinău

Autor:

„Din cei 18, 14 sunt deja și eu cu Kiss FM. Nu s-a schimbat de-a lungul anilor felul în care aducem ceea ce aducem zi de zi ascultătorilor ceea ce aducem: același vibe, același ritm, aceleași hituri de ultimă oră, așa ca lumea să se simtă mereu ca la 18 ani, chiar și de acum 18 ani încoace. Fixați pe radio 100.9 sau pe site-ul nostru kissfm.md - acolo ne puteți asculta online, sau de pe platforma soundis.ro, pe care o puteți instala pe telefoanele voastre de pe orice colț al lumii”, ne-a spus Flavy Deejay.

Vedeți interviul integral și aflați pe final care este gândul, rezumat la un cuvânt pe care cei trei membri ai echipei Kiss FM Chișinău în transmit postului de radio preferat la ceas aniversar.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal