Start atmosferei sărbătorilor de iarnă. Ce decorațiuni de Crăciun poți găsi în incinta magazinele METRO (FOTO)

Start atmosferei sărbătorilor de iarnă. Ce decorațiuni de Crăciun poți găsi în incinta magazinele METRO (FOTO)

Atunci când ne gândim la sărbătorile de iarnă, acestea se asociază mereu cu decorațiuni, zâmbete și cadouri de la Moș sub brad. Deoarece această perioadă se apropie cu pași grăbiți, rețeaua de magazine METRO a expus deja colecția de articole decorative, dedicate sărbătorilor de iarnă. Oferă casei tale, biroului sau vitrinei afacerii tale atmosfera plină de căldură și farmec.

Cu această ocazie, vă prezentăm un mic tur virtual în interiorul magazinelor METRO, cu ajutorul căruia veți putea aduna inspirație și idei, atât pentru a crea atmosfera de sărbători, cât și pentru a găsi potențiale cadouri pentru cei dragi.

Publicitate

Pomul de Crăciun - de nelipsit

Așadar, unul dintre simbolurile acestei perioade este pomul de Crăciun, am decis să surprindem câțiva dintre brazii artificiali disponibili la magazinele METRO. Fie că preferați brazii înalți, cu acele acoperite cu zăpadă, sau pe acei subtili și de statură mică, aveți posibilitatea să alegeți pomul care se înscrie cel mai bine în spațiul de care dispuneți.

Pentru decorarea acestora, magazinele METRO propun o varietate de globuri de cele mai diverse forme, culori și mărimi, dar și alte ornamente care îi vor îmbrăca în portul de sărbătoare. Fie că preferați un design minimalist sau altul plin de culoare, aici cu siguranță veți reuși să găsiți decorațiunile care vă vor satisface așteptările și dorințele. Așadar, iată o mică parte dintre cele disponibile în rețea.

Milioane de lumini

Odată cu sosirea sărbătorilor străzile din întreaga lume sunt vegheate de mii de luminițe, acest lucru devenind o tradiție, METRO a avut grijă ca acestea să ajungă și în casele noastre. Astfel, aici puteți găsi o varietate de corpuri de iluminat, care vă vor aduce magia sărbătorilor atât în interiorul casei, cât și în curtea acesteia.

Începând de la reni de culori specifice Crăciunului și până la Moș Crăciuni de pluș, toți cei care au o pasiune aparte pentru articolele decorative și pentru procesul de ornamentare, pot găsi articolele decorative pe placul propriu. METRO propune un asortiment vast pentru toate preferințele clienților, iar în continuare puteți vedea câteva dintre decorațiunile disponibile în incinta magazinelor, care cu siguranță vor completa ambianța casei dvs în perioada sărbătorilor.

...

Iar pentru ca serile de iarnă să fie cât mai călduroase și confortabile alături de cei dragi, în asortimentul propus de METRO puteți găsi și plapume moi, cu aceeași tematică decorativă specifică sărbătorilor iernatice.

Consultanți mereu la dispoziție

Procesul căutărilor și frământărilor creative cu scopul de a crea atmosfera potrivită este de regulă cel care necesită multă dedicare, dar și cel care pune temelia unor sărbători cu adevărat fericite. Pentru ca această experiență să decurgă cât mai pozitiv și bine organizat, echipa METRO este mereu dornică să vă vină în ajutor și să vă ghideze în această aventură.

În asortimentul METRO mai pot fi găsite peste 2 000 de articole cu tematică de iarnă, care vă vor aduce spiritul sărbătorilor în casă și în suflete. Toate decorațiunile pot fi văzut în magazinele METRO, iar pentru mai multe detalii despre ofertele disponibile acum în rețeaua METRO, accesați link-ul de aici.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal