Compania -HEEL a fost decernată cu trofeul Notorium Trademark Awards, categoria Farmaceutică (FOTO)

Compania -HEEL a fost decernată cu trofeul Notorium Trademark Awards, categoria Farmaceutică (FOTO)

Recent au fost desemnate cele mai populare mărci comerciale din Republica Moldova în cadrul competiției Notorium Trademark Awards, desfășurată pentru a-l 6-lea an consecutiv. Brandul de produse farmaceutice pe bază de ingrediente naturale -Heel a devenit una din cele mai recunoscute mărci comerciale în Categoria „Farmaceutică”, primind medalia de bronz Notorium.

Marcă recunoscută de publicul fidel

-Heel a fost nominalizat la concursul Notorium, acumulând voturi din partea publicului pe site-ul organizatorilor, iar în final a ocupat locul 3. „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ ®” certifică popularitatea, dar și recunoașterea brandului ca fiind de ajutor în diverse situații de sănătate, de mulți consumatori. Concursul premiază primele trei mărci, conform voturilor de pe site, la fiecare categorie, oferind anual trofeul pentru mărcile recunoscute la nivel național.

Publicitate

 

„A fost o mare bucurie să aflăm că suntem învingătorii Concursului „Notorium Trademark Awards 2021”, obținând locul 3. Este, în același timp, o mare onoare oferită de pacienți, dar și o responsabilitate enormă să ducem mai departe demersul preparatelor -Heel în rândul oamenilor. Vă mulțumim mult pentru susținere! Promitem și în continuare să fim pe măsura așteptărilor voastre”.

Reprezentanții companiei -HEEL în Republica Moldova

Autor:

Calitate germană pentru toate vârstele

Compania -Heel - Healthcare designed by nature este un producător internațional de farmaceutice, specializat în medicamente naturale. Preparatele -Heel pot fi de un real folos nu doar în tratamente (Traumeel, Viburcol etc.), dar și în prevenirea anumitor boli sau complicații (Engystol, Gripp-Heel, Angin-Heel).

...

Creșterea eficienței și siguranței în terapia și reabilitarea celor care folosesc produsele -Heel este unul dintre dezideratele companiei, promovat inclusiv pe teritoriul Republicii Moldova de specialiști-cheie în medicină, farmaceutică și promovare. Preparatele companiei, produse în Germania pe bază de ingrediente naturale, și-au dovedit în timp eficiența și calitatea, fiind utile în tratamente maturilor, dar și celor mai mici pacienți.

Despre -Heel

Compania -Heel este pe piața Republicii Moldova mai mult de 15 ani. Cu o istorie de peste 85 ani -Heel aduce pe piață rezultatul eforturilor a medici de diverse specialități, inclusiv medici de familie, pediatri, otorinolaringologi, obstericieni-ginecologici, ortoped-traumatologi, terapeuți, care folosesc cu succes în practica zilnică tratamentul produselor complexe ale companiei. 

Despre Notorium

Notorium Trademark Awards este la a VI-a ediție în 2021 și s-a desfășurat online, o gală de premiere fiind amânată pentru atunci când condițiile pandemice vor permite organizarea ei. În competiția din acest an pentru titlul de „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ ®” au participat peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 160 de subcategorii de produse și servicii.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal