AGORA Gift Unboxing: Idei pentru proprietarii și iubitorii de animale de companie (CARDURI)

AGORA Gift Unboxing: Idei pentru proprietarii și iubitorii de animale de companie (CARDURI)

Vin sărbătorile, iar iubitorii de animale vor fi de acord sută la sută cu noi – acestea vin și pentru animalele de companie! Ele ne sunt mereu alături, ne alină, ne oferă energie și sunt o sursă inepuizabilă de drăgălășenie – deci merită toată atenția noastră, dar și daruri sub brad. Că doar Moșul vine la cei buni și cuminți, nu?! AGORA Gift Unboxing vine cu idei pentru iubitorii și deținătorii de animale de companie.O listă interesantă urmează, cu idei diverse de atenții mici pentru micii noștri prieteni, sau ai familiilor sau amicilor la care mergem în vizită de sărbători, dacă știm că au animale de companie.

Mâncărică niciodată nu strică

Dacă știți că patrupedul, rozătoarea sau pasărea preferă un anume tip de mâncare – luați-l și faceți-o o surpriză. Orice animal iubește bunișorul, până și cele superior dezvoltate (fără supărări). Aveți grijă însă să luați mâncarea potrivită rasei, vârstei și preferințelor animăluțului, așa ca rezerva dăruită să fie cu adevărat utilă.

Publicitate
...

Vitamine ca pentru tine

Așa cum avem nevoie fiecare dintre noi de un stimulent vitaminos suplimentar în perioada rece, la fel și animalele de companie. În special pentru stăpânii de câini sau pisici, puteți opta pentru un complex de vitamine achiziționat din Farmaciile veterinare. La fel, este indicat să vă interesați din timp despre rasă, vârstă, alergii eventuale ale câinelui sau pisicii pentru care procurați cadoul.

...

Jucării... ca pentru copii

Nu e o noutate că în multe familii animalul de companie este la fel ca un copil, cu atenția și grija necesară lui. Animăluțele la fel iubesc să se joace, iar pentru patrupezi, în special, există o mulțime de jucării atractive. Acestea sunt motiv de joacă, dar și instrument de dresat, pentru cei care au aceasta ca scop. Magazinele Zoo abundă în oferte – deci ai de unde alege și pe buget, dar și dacă vrei să impresionezi.

...

Fashion is it passion

Pentru câini de rasă mică și pisici sunt haine. Există croitori specializați în ținute pentru patrupezi, iar tendințele în materie de culori și modele sunt perfect racordate sezonului. Hainele pentru patrupezi țin de cald în sezonul rece, dar și de fashion, mai ales dacă stăpânii la fel sunt pasionați de modă. Trebuie să cunoașteți vârsta animalului și greutatea acestuia, ca să nu dați greș cu mărimea.

...

Accesorii... derizorii

Chiar dacă par neînsemnate, accesoriile pentru animalele de companie sunt, de cele mai multe ori, foarte utile. O lesă pentru cățel sau pisic, o păturică sau puf de dormit, niște rumeguș sau paie pentru rozătoare – toate vor fi apreciate! Contează că v-ați gândit la animal și ați luat darul – el doar nu-i percepe valoare, ci utilitatea.

...

La specialist sau la stilist

Un voucher la o clinică veterinară va fi o idee apreciată cu siguranță de proprietarii de animale. Or, vizitele la specialist, mai ales în cazul patrupezilor, sunt, practic, pe abonament. La fel de solicitate și serviciile unui stilist, mai ales atunci când vorbim de patrupezi cu blăniță mai lungă. Da, avem saloane de tuns specializate, iar o tunsoare va fi un cadou foarte apreciat.

...

Iar dacă lista nu este completă, chiar vă suntem recunoscători dacă ne mai dați și voi idei în comentarii. Pentru că AGORA Gift Unboxing este pentru toți și despre toți. Mai revenim, prieteni!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal