Schimbări în spectacolele tale preferate de la Teatrul “Mihai Eminescu”. Te vor cuceri oare?

Schimbări în spectacolele tale preferate de la Teatrul “Mihai Eminescu”. Te vor cuceri oare?

Teatrul Național “Mihai Eminescu” anunță că în spectacolele „Hamlet în sos picant”, „Take, Ianke și Cadâr”, „Aveți ceva de declarat?” apar  actori care urmează să cucerească noi roluri. Surprizele pentru iubitorii de teatru se țin lanț: cei care vor veni la spectacolele „Hamlet în sos picant” (25 noiembrie) și „Take, Ianke și Cadâr” (26 noiembrie), „Aveți ceva de declarat?” (27 noiembrie) vor sesiza schimbările care au avut loc în distribuția spectacolelor și respectiv să încurajeze cu aplauze actorii introduși în spectacol.

“În această ordine de idei, menționăm că la spectacolul „Hamlet în sos picant” în regia lui Alexandru Cozub, rolul lui Grunter și al reginei Elios va fi interpretat de actorul Igor Babiac. În cadrul spectacolului „Take, Ianke și Cadâr” în regia lui Vitalie Rusu cuplul de îndrăgostiți va căpăta un nou suflu, astfel încât va fi jucat de tinerii actori Rusanda Radvan și Vladislav Ropot. La spectacolul „Aveți ceva de declarat?” în regia lui Petru Hadârcă surpriza va fi apariția lui Valentin Zorilă în rolul doctorului Finache”, menționează echipa teatrului.

Biletele pot fi procurate online sau la casa de bilete (022-22-11-77).

Publicitate

Hamlet în sos picant – 25 noiembrie – 18:00 Sala Mare, după Aldo Nicolae

Castelul Elsinore, dar nu în sala tronului, în bucătăria regală unde masterchef-ul Froggy drege, din polonic, cuțite și pahare, tragedia prințului danez bântuit de himere; ba chiar, pentru mai mult efect, din gelozie și amor rănit, îmbracă armura bătrânului Hamlet. În bucătărie sfârâie purcelușii de lapte, se fezandează mistrețul în putină de stejar, se coace la foc domol budinca de porumbel a la Pericle, se perpelește Limba de vacă marinată a la Tutankhamon. Bucătăria ajunge câmp de bătălie - ce-i drept, în sânge e doar friptura… restul e picanterie.

...

Link bilete online.

Take, Ianke și Cadâr – 26 noiembrie  18:00 Sala Mare, de Victor Ion Popa

Spectacol cu umor irezistibil despre trei bătrâni puşi mereu pe şotii, doi tineri îndrăgostiţi, multe mofturi de mahala în toată splendoarea lor, dar şi despre toleranţă, prietenie, compasiune.

...

Link la bilete online.

Aveți ceva de declarat? – 27 noiembrie  18:00 Sala Mare, de Georges Feydeau

Plictisită de viața de cuplu, Madam Chandebise conspiră cu cea mai bună prietenă pentru a-i incrimina credinciosului său soț un fals adulter. Soțul prietenei, hombre caliente, recunoaște scrisul, scoate pistolul și dă startul unui motaigne-russe care le întoarce tuturor viețile cu fundul în sus și revelând multe necunoscute într-o ecuație care vă va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul spectacolului!

...

Link la bilete online.

Dosarele Siberiei – 28 noiembrie 18:00 Sala Mare, de Petru Hadârcă

Un spectacol comemorând tentativele de exterminare a românilor din spațiul pruto-nistrean în perioada ocupației sovietice a Basarabiei (1940, 1944-1991) prin foamete organizată și deportări sistematice.

...

 Link la bilete online.

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal