Abonamentul anual la AGORA - asigură-te cu informație de calitate până la următorul Black Friday

Abonamentul anual la AGORA - asigură-te cu informație de calitate până la următorul Black Friday

Într-un an, un om poate citi zeci de mii de știri. Contează însă, ca și în cazul vinului, calitatea lor! Până pe 30 noiembrie, ai preț special pentru un an de informații de valoare. Abonamentele anuale Fan, Susținător și Ambasador le poți lua acum la -60% din preț. Plătești o dată și scapi de griji până la următorul Black Friday!

Nu vrei să știi cum e-n furnicar. Depunem zilnic eforturi pentru a-ți oferi informațiile rapid, pe înțeles, echidistant și din mai multe surse. Minim patru oameni din redacție stau zilnic cu atenția concentrată pe pulsul știririlor, distribuiți în trei ture. Editorii au grijă să găsească o abordare cât mai ingenioasă a subiectelor și să vină cu editări, după caz. Echipa din regie și filmări captează și unește toate ideile în produse video captivante. Creatorii sunt lăsați în lumea lor, dar cu ceasul pe deadline-uri, iar un reporter dedicat se ocupă săptămânal de materialul exclusiv pe care îl oferim membrilor comunității.

Publicitate

Mai sunt managerul, contabilii, departamentul comercial… un mușuroi întreg de furnicuțe harnice care adună și împart. Cel mai important e că împărțim tot ce aflăm cu voi, abonații Agora.md.

{{blockquote\?„De când am lansat membership la AGORA, deseori am primit întrebarea: de ce ar trebui cineva sa plătească pentru informații pe care le poate găsi și în altă parte? Diferența e că noi nu scriem doar știri. Da, actualitatea zilei e principalul pilon, dar pe lângă asta vorbim de selecția riguroasă a informațiilor și contextualizarea lor (astfel încât fiecare cititor sa înțeleagă de ce e important ca acea știre să nu treacă pe lângă el), contrapunere și analiza.

Trebuie sa recunoaștem că astăzi avem parte de muult “gunoi informațional”. Iată pentru acest efort de selecție și reciclare cred că merită să-ți iei un abonament la AGORA. De celelalte beneficii care vin la pachet, nu mai vorbesc, iar reducerea de -60% e curat chilipir”.||Victoria Dumbravă, editoră șefă AGORA

Autor:

Vrei să beneficiezi de privilegiile membrilor

Ca la casele mari, dar și pentru că te respectăm, îți oferim posibilitatea să vii în comunitatea noastră de membri - o lume informată și plină de privilegii. O singură dată în an poți cumpăra un abonament anual de Fan, Susținător sau Ambasador AGORA la -60%. Pentru abonamentul de ambasador, spre exemplu, reducerea e substanțială - de la 1860 la 744 de lei! Nu trebuie să stai la coadă, îți ia doar câteva minute și scapi de griji pe un an întreg.

În schimb ai parte de toate beneficiile incluse, fără limite. Devenind ambasador, ai site fără reclame, acces la aplicația mobilă și la toate materialele exclusive, cadouri de la parteneri, selecția editorului și statutul de contributor, cu posibilitatea de a ne furniza materiale dedicate. Practic ai abonamentul asigurat până la următorul Black Friday.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal