Spune stop îmbătrânirii: alege liftingul facial şi recapătă-ţi încrederea în tine

Spune stop îmbătrânirii: alege liftingul facial şi recapătă-ţi încrederea în tine

Fiecare femeie doreşte să se bucure de o faţă tânără şi frumoasă toată viaţa sa, însă, cu părere de rău, vârsta are tendinţa de a ne răpi nu doar anii de viaţă, ci şi frumuseţea de odinioară. Chirurgia estetică a evoluat considerabil în ultimii ani, astfel frumuseţea nu mai este deja un lux imposibil, iar femeile mai îndrăzneţe pot spune stop îmbătrânirii. Astfel, ridurile adânci ale feţei sau ale pleoapelor, cauzate de muşchii foarte activi sau de pielea slăbită, pot fi tratate mai eficient prin intermediul chirurgiei cosmetice, cum ar fi liftingul facial, care, dacă e cazul, poate fi combinat cu blefaroplastie.

Astăzi, liftingul facial reprezintă cea mai reuşită metodă de tratare a ridurilor cauzate de îmbătrânire. Această operație cuprinde un spectru de proceduri largi, de la intervenții minim invazive la tehnici mai complicate. În timpul acestei proceduri, din seria chirurgiei estetice faciale, se înlătură pielea în exces, țesuturile subcutanate și mușchii se întăresc, de asemenea, se repoziționează pielea în zona gâtului. Este posibilă și o corecție a pungilor de sub pleoapele inferioare, eliminarea liniilor de marionetă, eliminarea gușei sau a aspectului de bărbie dublă. Totodată, liftingul facial este foarte des folosit şi în rândurile vedetelor din lumea întreagă, cum ar fi:

Publicitate

Khloe Kardashian

Vedeta afirmă că şi-a făcut injectării pentru corecţia pungilor de sub ochi (mai exact ar fi blefaroplastie, dar operația are și efect de întinerire vizuală). Aceasta recomandă procedura dată tuturor celor care doresc o soluţie pentru cearcănele de sub ochi, precum şi pentru alte minusuri faciale. În acelaşi timp, Kardashian a folosit şi alte intervenţii cosmetologice ale chirurgiei estetice faciale, care, fiind destul de reuşite, îi conturează considerabil aspectul feţei.

Cindy Crawford

Modela recunoaşte că după o anumită vârstă, cremele acţionează asupra texturii pielii, însă pentru a-i reda elasticitatea, aceasta recurge la injecţiile cu vitamine, botox şi colagen. În acelaşi timp, Crawford spune că are foarte mare grijă de alimentaţie, însă calitatea pielii şi-o datorează chirurgului estetician.

Kaley Cuoco

Vedeta Big Bang Theory a spus pentru Women’s Health că a făcut o operaţie la nas, precum şi o mărire a sânilor. Aceasta menţionează că oricât de mult nu te-ai iubi, oricum vrei să arăţi bine mereu, şi nu trebuie s-o faci pentru un bărbat sau pentru altcineva, ci pentru a te simţi încrezătoare.

În acest context, numele vedetelor care au decurs la un lifting facial poate continua, întrucât frumuseţea este arma fiecărei femei. Esteticianul este medicul care îţi poate aduce schimbările necesare în viaţa ta, pentru a te simţi mai încrezătoare. Cu toate acestea, fiecare decide pentru sine cum să lupte cu efectele trecerii anilor, întrucât fiecare acceptă diferit schimbările ce survin. Însă, un lucru este cert, a-ţi accepta vârsta și a avea concomitent grijă de aspectul tău nu sunt lucruri ce se exclud reciproc.

Important este armonia și pacea interioară, iar dacă eşti în căutarea unei clinice estetice în Chişinău, tot ce trebuie să faci este să te programezi la o consultație: +373 (22) 202373.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal