Metier Zero Dosage - spumantul autentic, perfect pentru o cină romantică sau masa de sărbătoare

Metier Zero Dosage - spumantul autentic, perfect pentru o cină romantică sau masa de sărbătoare

Lucrurile speciale înseamnă întotdeauna senzații speciale  - așa a apărut Métier ZÉRO Dosage. Un spumant dedicat celor care își doresc experiențe cât mai naturale și vii, alături de un produs care scrie de unul singur regulile în paharul consumatorului. Adevărul e comunicat și de producător: e spumantul perfect atât pentru momente remarcabile cât și pentru a fi savurat îndelung, alături de oamenii potriviți.

Spumantul care stabilește regulile

Métier este gama spumantelor excepționale – ele celebrează personalitatea fiecărui om, caracterul și noblețea acestuia. Este conceput și inspirat din măreția talentului și calitățile unice ale oricărei persoane din jurul nostru. Deosebit, complex și de fiecare dată, mai bun. Este o gamă aparte, ce nu utilizează struguri clasici pentru crearea spumantelor, ci creează experimente speciale, noi, nonconformiste și reușite din toate punctele de vedere. Toate, asamblate prin măiestria și arta de a crea vinuri memorabile.

Publicitate

Pur sută la sută

Vinificatorii Radacini Wines și-au pus măiestria la bătaie și au reușit să ofere publicului, ca de obicei, eleganța și gustul fin, fără a recurge la adaosul licoarei de expediție. Totul până în cele mai mici detalii. Cu alte cuvinte, Métier ZÉRO Dosage este un spumant demn și pur sută la sută. S-a recurs la acest lucru din dorința de a veni pe piață cu un produs cu totul altfel, riscant și în același timp, la fel plăcut. Este un vin spumant ce oferă energie de la primul contact. Un ansamblu ce îți aduce mai aproape strugurii copți și tăria pământului roditor.

O premieră pentru Radacini Wines

Este o adevărată premieră pentru gama de spumante Métier, avânt în vedere structura, compoziția și modalitatea sa de creare. Radacini a reușit să transforme strugurii din soiul Cabernet Sauvignon, roada anului 2019, într-un produs autentic și neobișnuit. Mai mult de atât, au ales cu grijă celebrul „Méthode Traditionnelle”, lăsând tocmai 18 luni de maturare pentru a obține un produs puternic și competitiv.

...

Acest spumant este unul promițător pe bune și se deosebește de celelalte produse, prin calitățile de care dispune, unice de altfel. O culoare fină ce denotă artistism și multă pasiune pentru vinificație. Gust diferit și complex, evidențiat prin prospețimea sa elegantă. Și doza de imaginație fără margini, oferită consumatorilor. Este spumantul care dă tuturor experiența și posibilitatea de a „personaliza” aromele, deoarece Métier ZÉRO Dosage se adaptează după gusturile fiecărui pasionat de spumante și dăruiește tot ce are mai bun – excelența gustului său.

O nouă definiție a spumantului de calitate

Doar 1, 5 g \dm³ - atât de bine este lucrat și gândit acest spumant. Suficiente de altfel, pentru a fi în tonul celor mai apreciate spumante, atât de către cunoscători cât și de consumatorii obișnuiți. Métier ZÉRO Dosage este definiția produsului decent și totodată apetisant cu fiecare încercare. Perfect atât pentru momente remarcabile cât și pentru a fi savurat îndelung alături de oamenii potriviți.

De sărbători, la fel ca tine - excepțional!

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal