Invitro Diagnostics – de la laborator medical la Rețea de sănătate!

Invitro Diagnostics – de la laborator medical la Rețea de sănătate!

Invitro Diagnostics se lansează ca Rețea de sănătate. Primul laborator medical „Invitro Diagnostics” a fost deschis în anul 2014, la Chișinău, str. N. Testemițanu, 19/1. La moment rețeaua numără 34 de filiale în toată Moldova. Iar în data de 10 decembrie echipa Invitro Diagnostics inaugurează și o clinică.

Invitro Diagnostics înseamnă:

 • Consultații medicale, diagnostic funcțional, imagistică și radiologie;
 • Peste 1000 de teste medicale de laborator;
 • Teste genetice personalizate în toată țara;
 • Efectuarea PCR-ului SARS-CoV-2 în doar 90 de minute;
 • Aproape de casă;
 • Prelevarea analizelor medicale la domiciliu;
 • Sistem de loialitate și reduceri;
 • Calitate.

Publicitate

Consultații medicale, diagnostic radioimagistic și funcțional

De la un laborator medical la rețea de sănătate. Echipa Invitro Diagnostics se pregătește pentru deschiderea clinicii, în care se va efectua diagnostic radio-imagistic (CT, USG, radiografie digitală, mamografie) și endoscopic cu cele mai avansate echipamente din țară. De asemenea va fi lansat serviciul de cosmetologie estetică medicală, staționar de zi și consultații la medicii de profil. Clinica va fi inaugurată la Chișinău, str. Albișoara, 64/2 în data de 10 decembrie. Pentru a fi la curent cu toate evenimentele și promoțiile din cadrul rețelei de sănătate, urmăriți Invitro Diagnostics pe Facebook și Instagram.

Chiar dacă sunt deschise deja 34 de filiale și numărul solicitărilor din partea pacienților a crescut, calitatea analizelor nu are de suferit. Odată cu extinderea rețelei, crește și numărul echipamentului inteligent. Testele se efectuează cu ajutorul echipamentului automatizat precum: Abbott, Siemens, Euroimmun, Life Technologies, Carl Zeiss, Thermofisher – lideri mondiali în domeniul diagnosticării de laborator. Deci, erorile produse din cauza factorului uman sunt excluse la maxim, iar veridicitatea rezultatelor este de 99,9%.

Teste genetice unice în toată țara

Testele ajută să descoperi bagajul genetic moștenit: identifică predispoziția la anumite boli și intoleranța la unele alimente. Cea mai importantă informație pe care o oferă aceste teste – aflarea probabilității de transmitere a afecțiunii de la părinți la viitorul copil.Testele genetice sunt efectuate local, pentru că Invitro Diagnostics este unicul laborator din Moldova dotat cu echipament pentru realizarea analizelor genetice.

Efectuarea PCR-ului SARS-CoV-2 rapid și calitativ

Invitro Diagnostics efectuează testele PCR la virusul SARS-CoV-2 în maxim 24 de ore indiferent în ce raion (filială) din țară pacientului i-a fost prelevat exudatul nazofaringian. Uneori 24 de ore este un termen prea mare de așteptare a rezultatului pentru persoanele care călătoresc. Din acest motiv a fost luată decizia de a utiliza un sistem ultra-rapid de diagnostic RT-PCR (analizator BOSCH Vivalytic). Dispozitivul este total automatizat și analizează complet proba pacientului în doar 39 de minute, oferind rezultat veridic de peste 95%. Express-test PCR poate fi efectuat la Chișinău.

Aproape de casă

Pentru că rețeaua de sănătate se extinde activ în toată republica, locuitorii raioanelor pot opta pentru serviciile de laborator Invitro Diagnostics fără a se mai deplasa la Chișinău. Cea mai apropiată filială o găsiți aici.

Prelevarea analizelor la domiciliu

Rețeaua de sănătate Invitro Diagnostics oferă serviciul de colectare a analizelor medicale la domiciliu sau oficiu. Serviciul se potrivește persoanelor care au copii mici, persoanelor cu un grad de mobilitate scăzut (persoanele grav bolnave sau în etate). Serviciul de prelevarea a analizelor la domiciliu este gratuit pentru persoanele cu dizabilități de gradul I, la prezentarea certificatului de invaliditate.

Sistem de loialitate

Fiecare pacient Invitro Diagnostics poate deveni posesor al unui card de fidelitate, reducerea căruia poate fi aplicată în orice filială din țară. Posesorul cardului de loialitate beneficiază de reduceri la analize de laborator de la 5% până la 20%.

Calitate

Controlul calității reprezintă cel mai important criteriu pentru Invitro Diagnostics. Laboratorul a fost acreditat conform cerințelor SM SR EN ISO15189:2014. Controlul extern al calității asigurat de RIQAS (Marea Britanie) confirmă exactitatea și calitatea tuturor examinărilor efectuate.

Contacte

Pentru programări telefonați la numărul 022 903 999 sau comandați apel gratuit pe site Invitro.md

La fel ne puteți contacta pe messenger, viber și whatsapp la numărul 078903999

Rețeaua de sănătate INVITRO DIAGNOSTICS - inovații medicale la discreția ta!

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal